Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με έκανε να τσιρίξω: Μουσείο με κέρινα ομοιώματα γίνεται viral και ο λόγος είναι προφανής

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με έκανε να τσιρίξω: Μουσείο με κέρινα ομοιώματα γίνεται viral και ο λόγος είναι προφανής

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που αρχικά ανέβηκε στο TikTok και δείχνει εικόνες από Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στην Πολωνία, μετά των οποίων είναι και οι φιγούρες του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του, πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον.

 
Ωστόσο, το βίντεο δεν έγινε viral για την επιτυχία που έχουν οι κέρινες φιγούρες, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο.

Το κέρινο ομοίωμα της Κέιτ Μίντλετον απλά δεν θυμίζει σε τίποτα την πριγκίπισσα, ενώ εκείνο του πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν είναι λίγοι εκείνοι που το βρίσκουν τρομακτικό. Το πρόσωπο του κέρινου ομοιώματος του πρίγκιπα φαίνεται να αντιστέκεται σε δυνατό άνεμο ή σε αέρα από πιστολάκι και τα μαλλιά του (ο Ουίλιαμ δεν έχει πλέον) είναι τραβηγμένα προς τα πίσω και τα χείλη του ανοιχτά αποκαλύπτουν τα δόντια του.   
Όλα αυτά έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, στα οποία αμφισβητείται η εμπειρία στην κηροπλαστική του δημιουργού των φιγούρων.

Το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Κρακοβίας βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής αυτή την εβδομάδα όταν το βίντεο από περιήγηση στους χώρους του έγινε viral στο TikTok. «Περιμένετε έως το τέλος» προτείνεται στη λεζάντα του βίντεο.

Η τρομερή εμφάνιση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ οδήγησε σε εικασίες μεταξύ των σχολιαστών ότι το έργο «έγινε αυστηρά από μνήμης» ή «για να αποφευχθούν ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων».

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι τρομακτικός» αναφέρεται σε σχόλιο στο TikTok . «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με έκανε να τσιρίξω» αναφέρεται σε άλλο σχόλιο.

Και φυσικά το κέρινο πριγκιπικό ζεύγος δεν είναι το μόνο αποτυχημένο, όπως θα δείτε με τα ίδια σας τα μάτια στα παρακάτω βίντεο.

Το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Κρακοβία λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια και δέχεται περισσότερους από 10.000 επισκέπτες σε μηνιαία βάση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δείτε τα βίντεο:

@beckablackburn4 I would 100% recommend for a laugh #krakow #krakow23 #poland #fail #funny #viral #waxmuseum ♬ Funny Song - Cavendish Music