Ηράκλειο: «Είχαν προηγούμενα» λέει ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων για τον ξυλοδαρμό 15χρονης μαθήτριας

Ηράκλειο: «Είχαν προηγούμενα» λέει ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων για τον ξυλοδαρμό 15χρονης μαθήτριας

Ανάστατο το Ηράκλειο από τα συνεχή περιστατικά βίας, με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά. Ο ξυλοδαρμός 15χρονης από τρεις συμμαθήτριές της, προκάλεσε έντονο προβληματισμό.

Οι τρεις 16χρονες περικύκλωσαν την 15χρονη έξω από το σχολείο που πήγαιναν στο Ηράκλειο και της επιτέθηκαν. Ο ξυλοδαρμός καταγράφηκε από κινητά τηλέφωνα. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με το θέμα να παίρνει έκτασης και να φεύγει από τα στενά όρια της πόλης. Έντονα προβληματισμένος, ο Δημήτρης Δουλουφάκης, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Ηρακλείου μίλησε για τα όσα έγιναν και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα του 2024.

Ένας τσακωμός για ασήμαντη αφορμή, οδήγησε το ανήλικο κορίτσι τραυματισμένο στο νοσοκομείο. Όταν η μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου επέστρεφε σπίτι της στο Ηράκλειο, μετά το σχόλασμα, τρία κορίτσια μεγαλύτερης τάξης, της είχαν στήσει καρτέρι.

Οι τρεις μαθήτριες Λυκείου επιτέθηκαν στην 15χρονη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια.

«Πρόκειται για ένα περιστατικό βίας που τρεις 16χρονες ξυλοκόπησαν μία 15χρονη εκτός σχολείου, μάλιστα η 15χρονη αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες», είπε στο Mega ο Δημήτρης Δουλουφάκης, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Ηρακλείου.

Ο κ. Δουλουφάκης επεσήμανε «η εφηβεία είναι μια περίοδος που εκφράζεται από έντονες ανησυχίες και υπάρχει ένταση στα παιδιά».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα