Ρούλα Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

«Ποδαρικό» με σημαντικές ποινικές δίκες, που έχουν βρεθεί κατ΄επανάληψη στο πρώτο πλάνο της επικαιρότητας, κάνει το 2024 για τη Δικαιοσύνη.
Η απόφαση των δικηγόρων, που συνεχίζουν με την αποχή τους μέχρι τις 19 Ιανουαρίου αλλά έχουν εξαιρέσει τις ποινικές δίκες που έχουν ήδη ξεκινήσει, σηματοδοτεί, μετά από πολλές μέρες, την επανεκκίνηση για την υπόθεση με κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρζτίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα σταθεί απέναντι σε δικαστές και ενόρκους προκειμένου να ολοκληρώσει την απολογία της για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης Τζωρζτίνας, που την οδήγησε στο εδώλιο. Η ίδια, από τις πρώτες κιόλας γραμμές της απολογίας της , έχει αρνηθεί τη βαριά κατηγορία που της αποδίδεται, ισχυριζόμενη πως όχι μόνο δεν έκανε κακό στο παιδί της, αλλά ήταν πάντα δίπλα του σε όλες τις δύσκολες στιγμές του.

Η κατηγορούμενη, όταν ολοκληρώσει όλα τα ανοιχτά κεφάλαια της απολογίας της, θα απαντήσει σε ερωτήσεις της προέδρου, της εισαγγελέως της έδρας και των μελών του δικαστηρίου με βάση το αποδεικτικό υλικό και την πολύμηνη διαδικασία, που σαν αύριο συμπληρώνει έναν χρόνο από την έναρξή της.

Κατηγόρησε του γιατρούς
Η κατηγορούμενη μητέρα, στην αρχή της απολογίας της, αναφέρθηκε στις τελευτατίες στιγμές της πρωτότοκης κόρης της, τις νοσηλείες της στα νοσοκομεία καθώς στα επεισόδια που υπέστη το μικρό κοριτσάκι. Επιπλέον, καταφέρθηκε κατά των θεράποντων ιατρών της κόρης της, των κυρίων Ηλιάδη και Παπαγιάννη.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται στη συνέχεια η εισαγγελική αγόρευση καθώς και η ετυμηγορία του δικαστηρίου γι΄αυτή την πρώτη υπόθεση, καθώς σε λίγες ημέρες, στις 22 Ιανουαρίου, ξεκινά η δίκη της για την υπόθεση του θανάτου των άλλων δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Σημειώνεται ότι παρών στη δικαστική αίθουσα είναι τόσο ο πατέρας των παιδιών και εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορουμένης, Μάνος Δασκαλάκης, όσο και η μητέρα και η αδερφή της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα