Μακελειό στην Αρτέμιδα: Έξι νεκροί σε ανταλλαγή πυροβολισμών - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές

Μακελειό στην Αρτέμιδα: Έξι νεκροί σε ανταλλαγή πυροβολισμών - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ καθώς στην Αρτέμιδα σημειώθηκε πριν από λίγο σοβαρό αιματηρό επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών και έξι νεκρούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυροβολισμοί έπεσαν κατά ενός ΙΧ με γερμανικές πινακίδες, στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως στην Αρτέμιδα (Λούτσα). Τραγικό αποτέλεσμα έξι νεκρούς.

Οι πέντε άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου προφανώς στην προσπάθειά του να γλιτώσει, βγήκε έξω από το όχημα.  Τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες τον «γάζωσαν». Ο άνδρας περπάτησε λίγα μέτρα και έπεσε κάτω αιμόφυρτος. Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του πίσω από το αυτοκίνητο.

 Πληροφορίες κάνουν λόγο για άνδρες με καταγωγή από την Αλβανία και μένει να διαπιστωθεί αν είναι σεσημασμένοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για πυροβολισμούς από 9άρι πιστόλι και πιθανότατα αφορά σε υπόθεση «μαφίας» για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΔΙΑΣ που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ οι σφαίρες που βρέθηκαν προέρχονται 9άρι πιστόλι που όπως φαίνεται χρησιμοποιήθηκε στην εκτέλεση.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών. Συλλέγουν μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής και σαρώνουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να συγκεντρώσουν βιντεοληπτικό υλικό που θα τους βοηθήσει να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα