Διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Βίντεο – ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο των δραστών

Διπλή εκτέλεση στον Κορυδαλλό: Βίντεο – ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο των δραστών

Τα βίντεο με το μαύρο SUV των εκτελεστών του Κορυδαλλού εξετάζουν με μεγάλη προσοχή τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

Στιγμιότυπο που δείχνει την πορεία των εκτελεστών στον Κορυδαλλό ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνεται το μαύρο τζιπ να κατευθύνεται προς τον τόπο εκτέλεσης των δύο ανδρών.

Για τον 38χρονο οδηγό του θωρακισμένου οχήματος αναφέρεται ότι ήταν ακαθόριστος ο αριθμός των σφαιρών που τον τραυμάτισαν θανάσιμα, καθώς έφερε μεγάλα τραύματα τόσο στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, αλλά και στην κοιλιακή χώρα. Έτσι ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε με σαφήνεια να πει πόσες φορές τον πυροβόλησαν οι δύο κουκουλοφόροι εκτελεστές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί εκτιμούν πάντως ότι έριξαν περισσότερες από 20 σφαίρες στο σώμα και στο κεφάλι του 38χρονου, καθώς βρήκαν τουλάχιστον 10 κάλυκες μέσα στην καμπίνα του θωρακισμένου τζιπ και βρήκαν και ακόμη 44 εκτός του οχήματος.

Σύμφωνα με το Open, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών θεωρούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, ενώ μέχρι στιγμής η έρευνα επικεντρώνεται στο να συγκεντρωθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να καταγραφεί η διαδρομή πριν και μετά την εκτέλεση.

Το βίντεο καταγράφει το αυτοκίνητο των δραστών να στρίβει λίγα μέτρα πριν φτάσουν στην πολυκατοικία των θυμάτων. Λίγη ώρα αργότερα θα βάλουν φωτιά το συγκεκριμένο όχημα, εγκαταλείποντάς το σε περιοχή του Ασπροπύργου.

Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από το Χαλάνδρι τον περασμένο Μάρτιο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα