Αίγινα: Πώς έγινε το τροχαίο με τις τρεις τραυματίες μαθήτριες - Συνελήφθη οδηγός των ΚΤΕΛ

Αίγινα: Πώς έγινε το τροχαίο με τις τρεις τραυματίες μαθήτριες - Συνελήφθη οδηγός των ΚΤΕΛ

Τροχαίο σημειώθηκε στην Αίγινα, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο νησί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία ανήλικα παιδιά.

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στην Αίγινα έξω από το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Τρεις μαθήτριες από σχολείο του Χαλανδρίου έχουν τραυματιστεί και μεταφέρονται στο νοσοκομείο Πάιδων στην Αθήνα. Βρίσκονται και οι τρεις εκτός κινδύνου.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα και όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, όργανα του οποίου έκλεισαν το δρόμο.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Δούκα Σωκράτη οι τρεις τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας είναι εκτός κινδύνου και ετοιμάζονται για να διακομισθούν.

Συγκεκριμένα, προληπτικά στο Νοσοκομείο «Παίδων» της Αττικής μεταφέρονται οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν μετά το τροχαίο ατύχημα έξω από το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα.

Τα τρία κορίτσια, ηλικίας 14 ετών, έχουν τραυματιστεί ελαφρά, με το ένα εξ αυτών να αναφέρει πως έχει πόνους στον θώρακα.

 Πώς έγινε το τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε μεταξύ λεωφορείου των ΚΤΕΛ και του λεωφορείου που μετέφερε μαθητές από το Χαλάνδρι στην Αίγινα, για σχολική εκδρομή.

 Τα παιδιά είχαν αποβιβαστεί από το λεωφορείο, όταν «λύθηκε» το χειρόφρενο από το όχημα των ΚΤΕΛ -που είχε μεταφέρει προσκυνητές στο μοναστήρι- και συγκρούστηκαν τα δύο οχήματα.

 Οι τρεις ανήλικες εγκλωβίστηκαν ανάμεσα στα δύο οχήματα -με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Συνελήφθη ο οδηγός
Ο 40χρονος οδηγός των ΚΤΕΛ συνελήφθη από τις Αρχές και αναμένεται να δώσει κατάθεση, ενώ θα καταθέσει και ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου.

Η υπόθεση διερευνάται από την αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα