Ανείπωτη θλίψη στην Πάτρα για τον μαρτυρικό θάνατο του 29χρονου Λευτέρη Πανταζή

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Πάτρα από την ανείπωτη τραγωδία ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου με θύμα τον 29χρονο Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μαρτυρικά, αφού εγκλωβίστηκε στο σπίτι του ενώ ξέσπασε πυρκαγιά. Η φωτιά ξέσπασε στις 6:45 το ρπωί στο ιισόγειο διπλοκατοικίας επί της οδού Αγήνορος στην περιοχή των Ιτεών της Πάτρας, όπου διέμενε ο 29χρονος μόνος καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου. Ο 29χρονος Λευτέρης Πανταζής εργαζόταν σε γνωστή αλυσίδα καφέ επί της οδού Γούναρη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μια φωτιά ξεκίνησε στο διαμέρισμά του με αποτέλεσμα να καεί ζωντανός. Μάταια προσπαθούσε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια. Χορηγήθηκε οξυγόνο και σε τρεις πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού στην Πάτρα και ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό, καθώς δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια.

Μάλιστα, λόγω της συσσώρευσης διοξειδίου στο σπίτι, σε τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο από διασώστες του ΕΚΑΒ που είχαν σπεύσει στο σημείο με ασθενοφόρο.

Δυστυχώς, όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά στο διαμέρισμα στην Πάτρα, εντόπισαν αναίσθητο τον 29χρονο άνδρα.

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες που αναφέρουν πως η φωτιά ξεκίνησε από τσιγάρο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επισήμως.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ