Δημήτρης Γραικός: Πώς λύθηκε το "θρίλερ" της δολοφονίας

Τέλος στο δράμα της εξαφάνισης έβαλε η αποκάλυψη του φριχτού εγκλήματος. Σοκάρει η αποκάλυψη του εγκλήματος.

Τρία χρόνια μετά την εξαφάνισή του εντοπίστηκε η σορός του επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, σε απόσταση «αναπνοής» από την κτηνοτροφική μονάδα του δολοφόνου του.

Σε όλο αυτό το διάστημα η οικογένεια αναζητούσε τον άνθρωπό της, ενώ οι υποψίες για την εξαφάνισή του είχαν πέσει πάνω στη σύζυγό του. Το ότι το αυτοκίνητό του δεν είχε εντοπιστεί άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διαφυγής του στο εξωτερικό.

Πριν από λίγες μέρες ειδική μονάδα του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης εντόπισε το αυτοκίνητο του θύματος, με ανιχνευτή μετάλλων σε αγροτική περιοχή, δίπλα στην κτηνοτροφική μονάδα του καθ’ομολογίαν δράστη.

Εκεί είχε εντοπιστεί από την έρευνα της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη φρέσκο τσιμέντο, αφού ο δολοφόνος είχε θάψει σε μεγάλο λάκκο το 4Χ4 αυτοκίνητο με το πτώμα μέσα.

Ειδικό συνεργείο της Αστυνομίας ξέθαψε αργά το απόγευμα της Πέμπτης το αυτοκίνητο με τη σορό του άτυχου επιχειρηματία και ο δράστης είπε πως είχε ακολουθήσει τον Γραικό από την περιοχή των Σφαγείων, όπου είχε συναλλαγή, διαπληκτίστηκε μαζί του, τον σκότωσε και εξαφάνισε το πτώμα του.

Η σορός του 59χρονου ανασύρθηκε χθες από την περιοχή του Ανατολικού, ενώ σήμερα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.

«Ήθελα να πιστεύω ότι ζει κι αυτό με έκανε στα μάτια κάποιων κακόβουλων ύποπτη για το χαμό του. Τώρα φάνηκε όλη η αλήθεια..», δήλωσε η χήρα του Γραικού μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος.

 

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα