Θρίλερ στη Νέα Φιλαδέλφεια: Η Αστυνομία βλέπει δολοφονία πίσω από την εξαφάνιση του Λάερτη

Θρίλερ στη Νέα Φιλαδέλφεια: Η Αστυνομία βλέπει δολοφονία πίσω από την εξαφάνιση του Λάερτη

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του 36χρονου Λαέρτη Μπεγιάι. Πλέον, η υπόθεσή του παίρνει άλλη τροπή, με την Αστυνομία να εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο δολοφονίας. Το Τούνελ ακολούθησε τα ίχνη του τη νύχτα που χάθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και εντόπισε βασικούς μάρτυρες που μιλήσανε ανοιχτά σχεδόν ένα μήνα μετά την εξαφάνιση του.

Είπε για τα χρήματα πριν τον εξαφανίσουν…

Ο Λαέρτης είχε ήδη αφήσει σε φίλο του μηχανικό το δίκυκλο του του για επισκευή, όταν τον πήρε τηλέφωνο για να του πει πως του έκλεψαν το δεύτερο μηχανάκι του, μικρότερου κυβισμού. Το περιστατικό τον ανάγκασε να αναβάλλει το προγραμματισμένο ραντεβού τους για το πρωί της Τρίτης 9 Απριλίου. Γύρω στις έντεκα και μισή, εμφανίστηκε στο συνεργείο του φορώντας ένα άσπρο φούτερ με κουκούλα. Είπε στον μηχανικό φίλο του πως δεν είχε ιδιαίτερα καλή διάθεση κι έφυγε. Στις δύο το μεσημέρι πήγε με άλλα ρούχα και πάλι στο συνεργείο και τον παρακάλεσε να προχωρήσουν στην επισκευή της μηχανής και να μην περιμένουν μέχρι την επόμενη μέρα.

«Μου είπε πως στο μεταξύ πληρώθηκε, δεν γνωρίζω το ποσό, αλλά είχε πάνω του χρήματα όταν εξαφανίστηκε. Μάλιστα μου ανέφερε πως έπρεπε να καλέσει την κοπέλα του στο τηλέφωνο, αλλά του είχαν κλέψει το κινητό και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της. Ούτε εγώ μπόρεσα να τον εξυπηρετήσω γιατί δεν είχα μονάδες στο δικό μου», είπε ο μηχανικός στο «Τούνελ».

Αργά το βράδυ ο μάστορας του είπε να σταματήσουν και να συνεχίσουν την επισκευή την επόμενη μέρα. «Κλείσαμε  μαζί το συνεργείο γύρω στις έντεκα παρά πέντε και προχωρήσαμε έως την Λεωφόρο Ηρακλείου. Κάποια στιγμή χωρίσαμε και συνέχισε πεζός. Ήταν ευδιάθετος και ήθελε να τελειώσει η επισκευή της μηχανής του. Αν υποθέσουμε πως έτυχε κι έπεσε μπροστά στους λάθους ανθρώπους τη λάθος στιγμή και τον μαχαιρώσανε, που τον πήγανε; Από την άλλη να πήρε ταξί και να πήγε που; Στην κοπέλα του; Τι να πω, το μυαλό μου πάει στο κακό…», τόνισε με έμφαση.

Η μητέρα του αγνοούμενου νέου που παρακολουθούσε τη συζήτηση τον ρώτησε μήπως είχε κάνει λάθος την ώρα γιατί μια κοπέλα τον είδε νωρίτερα τη νύχτα στην Αγίου Μελετίου. Ο μηχανικός απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο και ήταν απολύτως σίγουρος ότι γύρω στις έντεκα φύγανε από το συνεργείο.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα