Παλαιό Φάληρο: Η στιγμή της σύλληψης του αδελφοκτόνου. Τι δήλωσε στους αστυνομικούς

Παλαιό Φάληρο: Η στιγμή της σύλληψης του αδελφοκτόνου. Τι δήλωσε στους αστυνομικούς

Έξω από το σπίτι του στις Τζιτζιφιές, στην οδό Ευρυπίδου, συνελήφθη ο αδελφός της 53χρονης δασκάλας που φέρεται να τη μαχαίρωσε θανάσιμα στο Παλαιό Φάληρο και έκτοτε αναζητούνταν από τις Αρχές.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή που πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον 52χρονο αδελφό της άτυχης δασκάλας. Τον περιμένουν έξω από το σπίτι του. Μαζί του βρίσκεται και ένας φίλος του. Και οι δύο αντιστέκονται. Οι αστυνομικοί τους ρίχνουν στο έδαφος και τους περνούν χειροπέδες.

Ο αδελφός της δασκάλας προσπαθεί να πει δυο λόγια. Ο φίλος του σηκώνεται όρθιος. Οι Αρχές τον ψάχνουν και εκείνον, όπως και ένα σακίδιο που βρίσκεται κάτω.

Μετά τον έλεγχο οι αστυνομικοί σηκώνουν τον φερόμενο ως δολοφόνο. Εκείνος δείχνει χαμένος. Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Τον οδηγούν στο περιπολικό, όπως και τον φίλο του.

“Δεν έκανα τίποτα, δεν ξέρω γιατί με συλλαμβάνετε” είπε ο αδελφός της άτυχης δασκάλας, ο οποίος λίγο νωρίτερα προσπαθούσε να μπει στο σπίτι του, μαζί με άλλον ένα άνδρα. Είχε πάει εκεί, προκειμένου να πάρει κάποια προσωπικά του αντικείμενα, αλλά επειδή το σπίτι είχε σφραγιστεί από την ΕΛ.ΑΣ., χρειάστηκε τη βοήθεια κλειδαρά. Ούτε και εκείνος κατάφερε να του ανοίξει. Ο 52χρονος έφυγε και επέστρεψε. Οι γείτονες τον είδαν και κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον άφησαν να μπει στο σπίτι και κατά την έξοδό του από αυτό, τον συνέλαβαν.

Τι είπε ο σύντροφος της 53χρονης δασκάλας

Ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» αποκάλυψε ότι ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ότι χρειαζόταν οικονομική βοήθεια. 

«Προσωπική μου άποψη είναι ότι αισθανόταν ένα αίσθημα κατωτερότητας, γιατί αυτή προόδευε στη ζωή της καλύτερα, δεν ξέρω. Περισσότερο ζήλιας, θα έλεγα κίνητρα, παρά οικονομικά σε καμία περίπτωση»

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα