Έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: Την έπιασε από τα μαλλιά, την ξάπλωσε κάτω, της έριξε τρεις μαχαιριές

Τον αδερφό της 53χρονης γυναίκας, που βρέθηκε μαχαιρωμένη έξω από το σπίτι της στην οδό Τρίτωνος στο Παλαιό Φάληρο, αναζητά η Αστυνομία. Το θύμα μεταφέρθηκε αιμόφυρτο τα ξημερώματα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Βασικός ύποπτος θεωρείται ο αδερφός της ο οποίος και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. Από τις καταθέσεις των μαρτύρων προκύπτει ότι τον τελευταίο καιρό υπήρχαν πολλοί οικογενειακοί καβγάδες για οικονομικούς λόγους.

Όπως αναφέρει γειτόνισσα ο άνδρας φαίνεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα.

«Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που ήρθε πάρα πολύ γρήγορα, μέσα σε πέντε λεπτά, και η Αστυνομία. Είδαμε την κοπέλα κάτω με τα αίματα. Τους λόγους δεν τους γνωρίζουμε. Είδα ένα αυτοκίνητο που έφυγε γρήγορα. Συγγενής της λένε ότι ήταν, αδερφός της, είχε πολλά ψυχολογικά προβλήματα, την καταδίωκε, της έσκαγε τα λάστιχα για να μην μπορεί να πάει στη δουλειά. Έτσι μαθεύτηκε στη γειτονιά. Στην πλάτη την χτύπησε» ανέφερε η γειτόνισσα.


«Κάποιος κύριος κυνηγούσε μια κυρία, την έπιασε από τα μαλλιά, την ξάπλωσε κάτω. Αυτός την έβριζε, αυτή φώναζε "βοήθεια"» είπε αυτόπτης μάρτυρας. «Μέχρι να καταλάβουμε τι έγινε την χτύπαγε στην πλάτη, κράταγε στιλέτο. Της έριξε 3 μαχαιριές, εδώ ξεψύχησε. Είχε έτοιμο το αμάξι στη γωνία, μπήκε και εξαφανίστηκε» προσέθεσε.

«Ακούγαμε φωνές. Νομίζαμε ότι ήταν μικρά κοριτσάκια. Αποδείχτηκε ότι ήταν μια γυναίκα που φώναζε "βοήθεια". Βγήκαμε έξω και είδαμε ότι την είχαν μαχαιρώσει. Τον είδαν τον δράστη αλλά δεν κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Λένε ότι ήταν αδερφός της» είπε άνδρας που βρέθηκε στο σημείο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα