Ειρήνη Λαγούδη: Νέα πραγματογνωσύνη - Είναι εγκληματική ενέργεια

Ειρήνη Λαγούδη:  Νέα πραγματογνωσύνη  - Είναι εγκληματική ενέργεια

Το αυτοκίνητό της βρίσκεται πλέον σε μάντρα στη λεωφόρο Καβάλας - Εμπειρογνώμονες αλλά και γενετιστές έχουν επιστρατευτεί για την αποκάλυψη της αλήθειας. Τρεις μήνες μετά το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη η οικογένειά της επιμένει ότι πρόκειται για δολοφονία

«Οι έρευνες δε σταματούν ούτε από εμάς αλλά ούτε και από την Εισαγγελία Αγρινίου» έλεγε νωρίς το απόγευμα ο Βασίλης Ταουξής, δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη. Λίγο νωρίτερα, είχε φτάσει σε μανδρα επι της λεωφόρου Καβάλας, το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 44χρονη μητέρα, στις 8 Ιανουαρίου.

Από τότε μέχρι σήμερα, η οικογένειά της επιμένει ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε, διαψεύδοντας κατηγορηματικά κάθε σενάριο για αυτοκτονία. Στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται για την υπόθεση, το αυτοκίνητο έφτασε στην Αθήνα για να μπορούν πιο εύκολα να το κάνουν «φύλλο και φτερό» όπως είπε ο δικηγόρος.

Μάλιστα, εκτός από εμπειρογνώμονες και ερευνητές, στο «παιχνίδι» μπαίνουν δυναμικά πλέον και γενετιστές, όπως είπε ο Βασίλης Ταουξής. Αναζητούν κάθε στοιχείο, μεγάλο ή μικρό, που θα μπορούσε να ρίξει φως στην υπόθεση και να απαντήσει στο ερώτημα που τρεις μήνες τώρα, απασχολεί την οικογένεια της 44χρονης: Πώς έχασε τη ζωή της η Ειρήνη Λαγούδη.

Μαζί με τον δικηγόρο της οικογένειας, στη μάντρα της Λ. Καβάλας, πήγε σήμερα και ο Ανδριανος Γκουρμπατσης δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε πως και στις δυο εκθέσεις που έχει συντάξει, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως πρόκειται για δόλια εγκληματική ενέργεια. Αναφερόμενος στο κομποσκοίνι που βρέθηκε στο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα στο κάθισμα του συνοδηγού, τόνισε πως από τις έρευνες έχει αποδειχθεί ότι δεν ήταν της Ειρήνης Λαγουδη καθώς αυτό που έφερε η ίδια στη ζωή της, βρέθηκε στο χέρι της. Ακούστε όλα όσα είπε ο ίδιος, αλλά και ο δικαστικός πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες. Μαζί τους ήταν και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι «το γεγονός ότι συνεχίζω να ερευνώ, αυτό λέει πολλά»

Το χρονικό της πολύκροτης υπόθεσης

Η 44χρονη χήρα, μητέρας τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας, 8 Ιανουρίου, μέσα στο αυτοκίνητό της, σε απόμερο σημείο, στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και οι έρευνες είχαν την πιο τραγική κατάληξη. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και είχε εγκαύματα στο σώμα της, κυρίως στα χέρια. Αρχικά, υπήρξαν κάποιες διαρροές από την αστυνομία, ότι ίσως να πρόκειται για αυτοκτονία. Όμως η οικογένειά της και όσοι την γνώριζαν, δηλώνουν κατηγορηματικά ότι η 44χρονη δεν είχε κανέναν λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της.

Κάπως έτσι, άρχισαν τα σενάρια για δολοφονία. Το ένα μετά το άλλο, έρχονταν στο φως, βίντεο με τις τελευταίες στιγμές της Ειρήνης Λαγούδη. Το αυτοκίνητό της εμφανίζεται στα βίντεο αυτά, να κατευθύνεται προς τη μοιραία παραλία. Ωστόσο, υπάρχουν αμφιβολίας για το αν ήταν μόνη της στην παραλία ή ακόμα και στο αυτοκίνητό της, οδηγώντας προς τα εκεί…

Μυστύριο αποτελλεί επίσης, ότι μέχρι σήμερα, δεν έχει βρεθεί το κινητό της. Γεγονός που επίσης απομακρύνει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Γιατί άλλωστε να εξαφανίσει το κινητό του, ένας αυτόχειρας…

Και το θρίλερ, συνεχίζεται.

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα