Φόβοι και για τη μητέρα του μωρό που βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων

Φόβους ακόμη για τη ζωή της γυναίκας η οποία έφερε στον κόσμο το αγοράκι που βρέθηκε στραγγαλισμένο σε έναν κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη εκφράζουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, καθώς δεν αποκλείουν τα ενδεχόμενα να έχει υποστεί σοβαρές επιπλοκές στη διάρκεια του τοκετού ή ακόμα και να προσπαθήσουν να τη βγάλουν από τη μέση αυτοί που σκότωσαν με τόσο βάναυσο τρόπο το άτυχο μωρό!

Ηδη οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν η μητέρα αυτή που έκοψε το νήμα της ζωής του βρέφους, αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο, το οποίο μάλιστα είχε χώσει πολλές χαρτοπετσέτες στο στόμα του για να μην ακούγεται το κλάμα του. Αυτό τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο τοκετός έγινε ενδεχομένως σε κάποιο διαμέρισμα και ο δολοφόνος «φίμωσε» το μωράκι για να μην ακούσουν οι υπόλοιποι ένοικοι το κλάμα του, ενώ το στραγγάλιζε με αυτοσχέδιο βρόχο και τον ομφάλιο λώρο του

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχουν δεχτεί τουλάχιστον 100 σοβαρές πληροφορίες από πολίτες, οι οποίες τους οδήγησαν ως και στην Κρήτη για να κάνουν έρευνες, χωρίς ωστόσο να έχουν καταφέρει να εντοπίσουν κάτι σχετικό. Ακόμη, έχουν ερευνήσει σχεδόν πόρτα πόρτα ολόκληρη την Πετρούπολη, ενώ οι έρευνες έχουν επεκταθεί και σε άλλες περιοχές, όπως στο Ιλιον, το Περιστέρι, το Αιγάλεω, ακόμα και στα βόρεια προάστια, χωρίς όμως να εντοπιστούν ίχνη ούτε της μητέρας του αδικοχαμένου βρέφους ούτε και του ανθρωπόμορφου τέρατος που το σκότωσε.

Πάντως, οι αστυνομικοί εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη ροή των πληροφοριών, που δείχνουν τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, έστω κι αν αποδεικνύεται ότι οι περισσότερες δεν έχουν σχέση. «Καλό θα είναι οι πολίτες να συνεχίσουν να μας δίνουν πληροφορίες. Κάποια στιγμή θα έλθει και η σωστή ένδειξη και θα οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη τους ενόχους του ειδεχθούς εγκλήματος» λέει στην «Espresso» αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα