Ευρωεκλογές: Αντίστροφη μέτρηση για την κάλπη της 9ης Ιουνίου

Ευρωεκλογές: Αντίστροφη μέτρηση για την κάλπη της 9ης Ιουνίου

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την ευρωκάλπη, και μετά την πασχαλινή ανάπαυλα τα κομματικά επιτελεία θα μπουν ξανά στη μάχη για την τελική ευθεία της 9ης Ιουνίου.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης στην Τήνο κάνοντας ποδήλατο  με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ενώ με την επιστροφή του στην πρωτεύουσα θα θέσει τη ΝΔ σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού με το βλέμμα στην ευρωκάλπη της 9ης Ιουνίου.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να ξεκινήσει μπαράζ περιοδειών εντός και εκτός Αττικής με στόχο μέχρι τις 9 Ιουνίου να έχει επισκεφθεί και τις 13 περιφέρειες της χώρας.

Το διακύβευμα των ευρωεκλογών είναι η διατήρηση της πολιτικής σταθερότητας και της αναπτυξιακής προοπτικής της χώρας τονίζει η ΝΔ,  κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για έλλειμα πολιτικής πρότασης.

Στέφανος Κασσελάκης

Στους Παξούς έφτασε ο Στέφανος Κασσελάκης με το πλοίο της γραμμής.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε τη μέρα του στον δρόμο συνομιλώντας με κατοίκους  τις περιοχής, ενώ επανέλαβε τον στόχο του για νίκη του κόμματός του στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

«Δεν φτάνει η ήττα. Εμείς θέλουμε να δείξουμε ότι μπορεί να υπάρχει χρηστή διακυβέρνηση με καλούς, νέους, θετικούς ανθρώπους να προσφέρουν».

Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στη Σέριφο, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα πραγματοποιήσει μεγάλη περιοδεία στην Κρήτη.

Στόχος του ΠΑΣΟΚ, η δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές.

Στις 9 Μαΐου ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα ξεκινήσει περιοδεία στη Γερμανία.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα