Σπίρτζης: Δεν πρόκειται να απαντήσω στο ερωτηματολόγιο του Κασσελάκη

Σπίρτζης: Δεν πρόκειται να απαντήσω στο ερωτηματολόγιο του Κασσελάκη

Αποστάσεις από το ερωτηματολόγιο που αναρτήθηκε στο iSYRIZA ενόψει του συνεδρίου του κόμματος πήρε, την Κυριακή (18/02), και ο Χρήστος Σπίρτζης, λέγοντας πως δεν πρόκειται να απαντήσει στο ερωτηματολόγιο του πρόεδρου της παράταξης, Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξή του στην εκπομπή «Newsroom» της ΕΡΤ, ο Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε: «Πολλά από αυτά είναι ληγμένα ζητήματα. Μάλλον δεν είναι ενημερωμένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Το τι είδους κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λήξει στο προηγούμενο συνέδριο. Τα ταυτοτικά ζητήματα δεν λήγουν ανάλογα με το ποιος είναι πρόεδρος, αλλά στο συνέδριο».

Επίσης, κινούμενος στο πλαίσιο που έθεσε νωρίτερα και η Όλγα Γεροβασίλη, ο Χρήστος Σπίρτζης χαρακτήρισε ως «απαράδεκτη» την κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη να βγάζει ερωτηματολόγιο με πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση. Τόνισε, δε, πως «όταν ο πρόεδρος ενός κόμματος δεν γνωρίζει ποιες είναι οι διαδικασίες που ο ίδιος εισηγήθηκε, κάτι δεν πάει καλά».

Ο Χρήστος Σπίρτζης έκανε λόγο για οργανωτικό χάος στον ΣΥΡΙΖΑ και προσπάθεια του Στέφανου Κασσελάκη να το βγάλει από πάνω του και μίλησε για κατάρρευση του κόμματος.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα