Κασσελάκης για ιδιωτικά ΑΕΙ: Κρίμα που έκλεισε το Trump University, δεν πρόλαβε να κάνει franchise στην Ελλάδα

Κασσελάκης για ιδιωτικά ΑΕΙ: Κρίμα που έκλεισε το Trump University, δεν πρόλαβε να κάνει franchise στην Ελλάδα

Επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επισημαίνοντας πως, όπως ανέφεραν και οκτώ έγκριτοι συνταγματολόγοι, το νομοσχέδιο είναι «αντισυνταγματικό», ο Στέφανος Κασσελάκης υπογραμμίζει ότι «Με τον θεσμό του franchising (!) που εισάγει η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο, ετοιμαστείτε για “επενδύσεις” του κάθε διαπλεκόμενου που θέλει να ονομάσει το μαγαζάκι του πανεπιστήμιο».

«Κρίμα που έκλεισε το Trump University μέσα σε όργιο σκανδάλων διαφθοράς, και δεν πρόλαβε να κάνει franchise στην Ελλάδα», καταλήγει.

Η ανάρτηση Κασσελάκη

Aντισυνταγματικό το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, σύμφωνα με οκτώ έγκριτους συνταγματολόγους, που εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση.

Με τον θεσμό του franchising (!) που εισάγει η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο, ετοιμαστείτε για «επενδύσεις» του κάθε διαπλεκόμενου που θέλει να ονομάσει το μαγαζάκι του πανεπιστήμιο.

Κρίμα που έκλεισε το Trump University μέσα σε όργιο σκανδάλων διαφθοράς, και δεν πρόλαβε να κάνει franchise στην Ελλάδα.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα