Συντάξεις Φεβρουαρίου 2024: Ποιοι θα πληρωθούν πρώτοι

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2024: Ποιοι θα πληρωθούν πρώτοι

Ανακοινώθηκαν  από τον e-ΕΦΚΑ οι τελικές ημερομηνίες για την καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Φεβρουαρίου 2024. Αναλυτικά:

Α. ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 

-ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 θα γίνει η  πληρωμή των κύριων συντάξεων από τα τέως ταμεία μη Μισθωτών. Επίσης την ίδια ημέρα θα δοθούν και οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν. 4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα). Ωστόσο η κατάθεση του ποσού των συντάξεων  θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης, 24 Ιανουαρίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων 

-ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες , ΟΤΕ, ΔΕΗ, Λοιπά εντασσόμενα  (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ], Δημόσιο 

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 θα δοθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ].  Ωστόσο η κατάθεση του ποσού της σύνταξης θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Β. ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Οι επικουρικές συντάξεων μισθωτών (ιδιωτικού τομέα) και μη μισθωτών θα καταβληθούν  την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου  στους ασφαλισμένους. Ενώ η κατάθεση του ποσού θα γίνει το απόγευμα της  Τετάρτης 24 Ιανουαρίου.

Μάλιστα οι επικουρικές συντάξεων μισθωτών εργαζομένων του δημοσίου τομέα θα πληρωθούν τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου. Ωστόσο το ποσό θα κατατεθεί το απόγευμα της  Παρασκευής 26  Ιανουαρίου.

Πηγή: enikonomia.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα