Survivor All Star Spoiler: Χαμός με Μπάρτζη και Καραγκούνια - Ποιος θα τιμωρηθεί;

Survivor All Star Spoiler: Χαμός με Μπάρτζη και Καραγκούνια - Ποιος θα τιμωρηθεί;

Το Survivor All Star επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα στον νέο στίβο μάχης.

Tόσο η ασυλία όσο και ταξίδι στη Νέα Υόρκη θα κερδιθεί από τους κόκκινους αλλά ο Τάκης Καραγκούνιας δεν θα ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του.

Στον αγώνα ασυλίας η κατάσταση θα ξεφύγει όταν ο Τάκης θα βρεθεί στον στίβο μάχης απέναντι στον Νίκο. Εκεί οι παίκτες θα έρθουν σώμα με σώμα, με τον μισθοφόρο να προσπαθεί με κάθε τρόπο να καθυστερήσει τον αντίπαλό του, όταν σε ένα εμπόδιο ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται να τραυματίζει τον Τάκη Καραγκούνια στο πόδι, ο αγώνας διακόπτεται, καθώς ο μισθοφόρος δείχνει να σφαδάζει.

Η συνέχεια θα δοθεί στο Συμβούλιο του Νησιού, με τον Μπάρτζη να κατηγορεί τον Καραγκούνια πως βρίζει την οικογένεια και το σπίτι του και τον τελευταίο να αντιδράει έντονα και να υποστηρίζει πως όσα λέει ο συμπαίκτης του είναι ψέματα.

Έτσι ο Τάκης Καραγκούνιας λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του δεν θα απολαύσει κανένα από τα δύο έπαθλά που κερδίζουν οι Διάσημοι αυτή την εβδομάδα και έτσι θα μείνει πίσω στην παραλία των παικτών. Ο παίκτης προειδοποιήθηκε – όπως και ο Νίκος Μπάρτζης – πως την επόμενη φορά θα αποβληθούν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα