ΠΑΟΚ - Λαμία: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

ΠΑΟΚ - Λαμία: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Στον ΠΑΟΚ άφησαν πίσω τους την ήττα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και με την ψυχολογία στα ύψη υποδέχονται την Λαμία στην Τούμπα, περιμένοντας κι ένα... δώρο από το «τριφύλλι». Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι το απόλυτο φαβορί για το «τρίποντο» ειδικά από τη στιγμή που οι Φθιώτες του Λεωνίδα Βόκολου έχουν ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, έπειτα από την εντυπωσιακή φετινή τους πορεία.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιόνι Κάστρο Ότο και Ίβαν Νάσμπεργκ, οι οποίοι ένιωσαν ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τους «πράσινους» και δούλεψαν ατομικά ενώ υποβλήθηκαν και σε θεραπεία, όπως και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Εδώ και καιρό είναι δεδομένη η απουσία του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Αντίθετα, επιστρέφει ο Γιάννης Μιχαηλίδης για πρώτη φορά μετά από περίπου 1,5 μήνα. Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα.

ΠΑΟΚ-Λαμία: Το κανάλι που δείχνει live τον αγώνα

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη Λαμία διεξάγεται στο γήπεδο της Τούμπας (Κυριακή 3/4, 19:30), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί live από το κανάλι Novasports Prime.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα