ΑΕΚ: Βαρύ κλίμα για τον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Στόχος της Ένωσης η πρόκριση στα play offs

ΑΕΚ: Βαρύ κλίμα για τον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Στόχος της Ένωσης η πρόκριση στα play offs

Το κλίμα βαρύ. Τα μέτρα ασφαλείας δρακόντεια. Ο στόχος ξεκάθαρος. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Κροατία. Και απόψε στις 21:00 θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα play offs του Champions League, με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που φέρουν βαριά τη σκιά μιας άδικης δολοφονίας. Με τον Ματίας Αλμέιδα να εξηγεί πώς αισθάνονται όλοι στην Ένωση, αλλά και ο ίδιος.

«Είμαι ένας άνθρωπος που αυτές οι ενέργειες με θλίβουν. Είμαι ένας άνθρωπος που έφυγε από το σπίτι του στα 15 του χρόνια. Και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει όταν ο κόσμος έχει ειρήνη. Το ποδόσφαιρο είναι στη μία πλευρά, μπορείς να κερδίσεις, να φέρεις ισοπαλία ή να χάσεις. Και η βία είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει βία στη χώρα μου, δεν μου αρέσει πουθενά. Φυσικά, ό,τι συνέβη είναι πραγματικά θλιβερό».

Στη σημερινή, τελευταία, σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα στο Μαξιμίρ, οι εκπρόσωποι της UEFA ξεκαθάρισαν σε Ντιναμό και ΑΕΚ ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν το παραμικρό, και στα δύο παιχνίδια. Ενώ τονίστηκε ότι θα πρέπει να δοθεί τεράστια προσοχή στη συμπεριφορά και την παρουσία των οπαδών, αλλά όσων βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να αποφευχθούν οι προκλήσεις.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα play offs του Champions League. Και θέλει να διαφυλάξει το 1-0 της Λεωφόρου και απόψε, στο επιβλητικό Βελοντρόμ της Μαρσέιγ. Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην έχει προβλήματα και να ψάχνει γκολ, αλλά και… να γράψει ιστορία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα