Χαίρομαι που είναι νεκρή: Τα ανατριχιαστικά λόγια μετά τη σύλληψή του – Πέρασε κόκκινο και σκότωσε 19χρονη

Χαίρομαι που είναι νεκρή: Τα ανατριχιαστικά λόγια μετά τη σύλληψή του – Πέρασε κόκκινο και σκότωσε 19χρονη

Σε δεκαετή φυλάκιση για τον θάνατο της 19χρονης Bethany Branson καταδικάστηκε ο Luke Hawkes. Είχε περάσει κόκκινο και έπεσε πάνω σε δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό της.

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο στιγμές μετά τη σύγκρουση. «Ελπίζω να σκότωσα κάποιον. Ωραία, ξέρετε, θα φάω τρία, τέσσερα, πέντε χρόνια. Ελπίζω να τους σκότωσα» ήταν τα ανατριχιαστικά του λόγια μετά το φονικό τροχαίο.

Η άτυχη 19χρονη Bethany Branson, που περιγράφεται ως «όμορφη ψυχή» από τους συντετριμμένους γονείς της, βρισκόταν στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα που χτύπησε ο Luke Hawkes.

Ο Luke Hawkes από το Bridgwater στο Somerset δήλωσε την ενοχή του για την πρόκληση του θανατηφόρου τροχαίου. Πλάνα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας έχουν καταγράψει το τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στις 8 Νοεμβρίου του περασμένου έτους.

«Χαίρομαι που είναι νεκρή»
Στα πλάνα φαίνεται το λευκό Ford Transit του να τρέχει, να μη σταματά σε κόκκινο φανάρι και να συγκρούεται με δύο αυτοκίνητα. Νωρίτερα το ίδιο βράδυ είχε εμπλακεί και σε ένα ακόμα τρακάρισμα.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 10 χρόνια φυλάκισης και του επιβλήθηκε επίσης στέρηση άδειας οδήγησης για 12 χρόνια και επτά μήνες. «Μπορούμε να πούμε ότι επρόκειτο για σκόπιμη πορεία οδήγησης», σημείωσε ο δικαστής Paul Cook.

«Είναι προφανές ότι ήσασταν μεθυσμένος, καθώς παρατήρησα την κατάστασή σας σε πολλά βίντεο. Δημιουργήσατε ένα μακελειό και φύγατε. Στη συνέχεια σας άκουσαν να λέτε «χαίρομαι που είναι νεκρή, της άξιζε» και «ελπίζω να σκότωσα κάποιον».  

Οι απαρηγόρητοι γονείς της Bethany Branson ανέφεραν πως καμία ποινή δεν αλλάζει το γεγονός ότι η κόρη τους είναι νεκρή. «Η Bethany δεν θα μπορέσει ποτέ να κυνηγήσει τα όνειρά της, ούτε να μπορέσει να ζήσει τη ζωή της, όπως θα έπρεπε».

Η 19χρονη Bethany Branson ήταν στο αυτοκίνητο με μια φίλη της. Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. Είχε τραυματιστεί βαριά μετά τη σύγκρουση. Σε μια σειρά συγκινητικών αναρτήσεων είχε προχωρήσει μετά τον θάνατό της και η ομάδα ράγκμπι στην οποία αγωνιζόταν η 19χρονη.

Η Beth ήταν για πολλά χρόνια μέλος της γυναικείας ομάδας, με την προπονήτρια Sophie Phillips να αναφέρει πως ήταν μια σπουδαία παίκτρια και σπουδαία φίλη για όλους στην ομάδα. «Η ζωηρή της προσωπικότητα φώτιζε κάθε δωμάτιο», σημείωνε χαρακτηριστικά.

Είχαν μάλιστα διεξάγει και έναν αγώνα στη μνήμη της, τονίζοντας πως η Bethany θα αγαπούσε πολύ αυτή την κίνηση από τις συμπαίκτριές της.

.in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα