Πέθανε o Βραζιλιάνος bodybuilder γνωστός ως Hulk στα 55 του χρόνια

Πέθανε o Βραζιλιάνος bodybuilder γνωστός ως Hulk στα 55 του χρόνια

Ο Valdir Segato, o Βραζιλιάνος bodybuilder γνωστός και ως Hulk, που έκανε ενέσεις με λάδι στους μύες του για να αποκτήσει τεράστιους δικέφαλους μυς, θωρακικούς και ραχιαίους μύες, πέθανε στα 55 του χρόνια. 

Όπως ήταν γνωστό, ο Βραζιλιάνος Hulk, έκανε για χρόνια θανατηφόρες ενέσεις Synthol, δηλώνοντας ότι έχει εμπνευστεί από τον Arnold Schwarzenegger και φανταστικούς χαρακτήρες όπως ο Hulk.

«Με αποκαλούν Hulk, Schwarzenegger και He-Man όλη την ώρα και αυτό μου αρέσει. Έχω διπλασιάσει τους δικέφαλους μυς μου, αλλά εξακολουθώ να θέλω να τους κάνω μεγαλύτερους», έλεγε το 2016, σύμφωνα με την Daily Mail .

Πριν από έξι χρόνια, οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι κινδύνευε με ακρωτηριασμό ή μόνιμη νευρική βλάβη και μυϊκή παραμόρφωση, εάν συνέχιζε να κάνει τις ενέσεις λαδιού. Όμως, ο Segato απολάμβανε τη δημοσιότητα που είχε πάρει και ήθελε να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη.

Ο δικέφαλός του έφτασε έως και 23 ίντσες αφού άρχισε να κάνει αυτές τις ενέσεις στον εαυτό του, ενώ ήταν γνωστός ως «το τέρας» στους δρόμους και ήταν περήφανος για τον τίτλο του.

Ο Segato, συνήθιζε να ανεβάζει φωτογραφίες του σώματός του στα social media και μάλιστα αποκαλούσε τον εαυτό του «Valdir Synthol» στο Instagram.

Παρόλο που ο bodybuilder είχε 1,7 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok , τα τοπικά μέσα ανέφεραν ότι ζούσε μια απομονωμένη ζωή με λίγους φίλους.

Πώς έχασε τη ζωή του

«Ήταν γύρω στις 6 το πρωί, λίγο πολύ. Ήρθε σέρνοντας μέσα από το πίσω σπίτι και ήρθε μπροστά. Μετά χτύπησε το παράθυρο της μητέρας μου, χτύπησε, χτύπησε, μετά ξύπνησε και είπε «Βοήθησέ με, βοήθησέ με γιατί πεθαίνω», είπε ο Moisés da Conceição da Silva σε τοπικό μέσο.

Ο Segato μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά κατέρρευσε καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή.

Τι είναι το Synthol

Το Synthol συνήθως αποτελείται από ένα μείγμα ελαίου, βενζυλικής αλκοόλης και λιδοκαΐνης και μπορεί να προκαλέσει «βλάβη στα νεύρα, ελαιοεμβολή της πνευμονικής, απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας, έμφραγμα του μυοκαρδίου, εγκεφαλικό εγκεφαλικό και λοιμώδεις επιπλοκές», σύμφωνα με το Europe PubMed Central.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα