ΗΠΑ: Ρεπουμπλικάνος καταψήφισε νομοθεσία για την ισότητα στον γάμο - Λίγες μέρες μετά πάντρεψε με άνδρα τον γιο του

O Glenn Thompson, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, έδωσε το παρών στο γάμο του γιου του, που παντρεύτηκε ένα άτομο του ίδιου φύλου την περασμένη εβδομάδα, τρεις ημέρες αφότου καταψήφισε ένα νομοσχέδιο στη Βουλή σχετικά με την ισότητα στον γάμο.

Το γραφείο του Thompson ανέφερε ότι ο πολιτικός της Πενσυλβάνια και η σύζυγός του ήταν «ενθουσιασμένοι» που παρευρέθηκαν στον γάμο του γιου τους και πως είναι «πολύ χαρούμενοι» που καλωσόρισαν τον γαμπρό τους στην οικογένεια.

«Ο κύριος και η κυρία Thompson ήταν ενθουσιασμένοι που παρευρέθηκαν και γιόρτασαν τον γάμο του γιου τους, καθώς ξεκίνησε αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή του», δήλωσε η Maddison Stone, εκπρόσωπος του Thompson. «Οι Thompson είναι πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουν τον γαμπρό τους στην οικογένεια».

Η παρουσία του Thompson στον γάμο του γιου του ακολούθησε μετά την ψήφο του κατά του «Respect for Marriage Act» την περασμένη εβδομάδα.

Ο Thompson ήταν ένας από τους 157 Ρεπουμπλικάνους της Βουλής που αντιτάχθηκαν στη νομοθεσία, η οποία θα αναβάθμιζε το δικαίωμα στην ισότητα στον γάμο σε εθνικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τον Guardian, το γραφείο του Thomson, όταν κλήθηκε να αιτιολογήσει την ψήφο του βουλευτή, απάντησε μέσω μιας δήλωσης που εξέδωσαν την περασμένη εβδομάδα.

«Αυτό το νομοσχέδιο δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα κόλπο ανταλλαγής μηνυμάτων κατά τη διάρκεια των εκλογών για τους Δημοκρατικούς στο Κογκρέσο που απέτυχαν να αντιμετωπίσουν τον ιστορικό πληθωρισμό και τις ανεξέλεγκτες τιμές στις αντλίες βενζίνης», είπε η εκπρόσωπος του Thomson.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα