Νεκρή η Μις Βραζιλία 2018: Πέθανε μετά από επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών

Νεκρή η Μις Βραζιλία 2018: Πέθανε μετά από επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών

Σοκ στη Βραζιλία όπου η νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς το 2018, Gleycy Correia, πέθανε έπειτα από μήνες σε κώμα αφού είχε υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία και καρδιακή ανακοπή έπειτα από μία επέμβαση ρουτίνας στις αμυγδαλές της.

Η βασίλισσα ομορφιάς, που στέφθηκε Μις Βραζιλία 2018, πέθανε σε ιδιωτική κλινική τη Δευτέρα. Η Gleycy Correia, από τη Macae, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, υπέστη αιμορραγία και καρδιακή ανακοπή μετά την επέμβαση αφαίρεσης αμυγδαλών. Είχε μείνει σε κώμα για δύο μήνες μετά την ανακοπή τον Απρίλιο.

Ο ιερέας της οικογένειας Lidiane Alves Oliviera δήλωσε: “Έκανε επέμβαση για να αφαιρέσει τις αμυγδαλές της και ύστερα από πέντε μέρες στο σπίτι, έπαθε αιμορραγία. Πήγε στην κλινική Unimed και στις 4 Απριλίου υπέστη καρδιακή ανακοπή. Από τότε ήταν σε κώμα, χωρίς καμία νευρολογική δραστηριότητα. Σήμερα πέθανε”.

 Η σορός της στάλθηκε στο Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο του Macae για νεκροψία. Ο πάστορας Jak Abreu, ο οποίος γνωρίζει την οικογένεια της Correia, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι συγγενείς της πιστεύουν ότι υπήρξε ιατρικό λάθος κατά τη διάρκεια της επέμβασης.