Έγκυος πέθανε λίγα λεπτά πριν το γάμο, η σπαρακτική εικόνα του γαμπρού με το μωρό

Έγκυος πέθανε λίγα λεπτά πριν το γάμο, η σπαρακτική εικόνα του γαμπρού με το μωρό

Ο γάμος κατέληξε σε μία απίστευτη τραγωδία καθώς η έγκυος νύφη άφησε την τελευταία της πνοή πριν προλάβει να ανταλλάξει αιώνιους όρκους αγάπης με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της.

Η 30χρονη Τζέσικα Γκουέντες ήταν έξι μηνών έγκυος στην κορούλα της. Είχε φορέσει το νυφικό της και ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον άντρα της ζωής της, λίγο πριν υποδεχτούν τον καρπό του έρωτα τους, την περασμένη Κυριακή στο Σάο Πάολο.

Μπήκε στη λιμουζίνα που θα την μετέφερε στην εκκλησία για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον 31χρονο πυροσβέστη Φλάβιο Γκονσάλβεζ.

Ξαφνικά και ενώ κατευθυνόταν προς την εκκλησία άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και να ζαλίζεται ενώ ένιωθε πόνους στο σβέρκο. Οι συγγενείς της πίστεψαν ότι ήταν απλώς πολύ αγχωμένη.

Κανείς και δυστυχώς ούτε η ίδια δεν γνώριζε ότι πάσχει από προεκλαμψία (μια σοβαρή διαταραχή της εγκυμοσύνης, που αν αφεθεί δίχως θεραπεία μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές σε έγκυο και έμβρυο).

Δυστυχώς, ωστόσο, στην περίπτωση της Τζέσικα, η συγκεκριμένη διαταραχή της στέρησε τη ζωή της μέσα σε λίγη ώρα. Μόλις η λιμουζίνα έφτασε στην εκκλησία ένας συγγενής ζήτησε βοηθεια μιας και η η 30χρονη είχε ήδη λιποθυμήσει μια φορά μέσα στο αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει, η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail, σε μια συνέντευξή του ο γαμπρός στο βραζιλιάνικο περιοδικό Crescer είπε: «Ανησυχούσα γιατί αργούσαν πολύ να έρθουν. Ένας ξάδερφός της έτρεξε στο κόκκινο χαλί και μου είπε ότι η γυναίκα μου είχε χάσει τις αισθήσεις της».

«Άνοιξα την πόρτα του αυτοκινήτου και ήταν καθισμένη, αλλά είχε ξαναβρεί τις αισθήσεις της και μου μίλησε. “Μωρό μου, εδώ είμαι”, της είπα», ανέφερε ο Φλάβιο.

«Όλα είναι εντάξει, μου είπε. Απλά, ένιωθε ένα πόνο στο πίσω μέρος του λαιμού της. Εκείνη την ώρα ξανάγινα ο διασώστης που είμαι στην Πυροσβεστική. Την πήρα έξω από το αυτοκίνητο, άρχισα τις πρώτες βοήθειες και ζήτησα βοήθεια από τους συναδέλφους μου που βρίσκονταν εκεί για το γάμο», περιέγραψε ο γαμπρός.

Η Τζέσικα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Σάο Πάολο, αλλά εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στην μαιευτική κλινική Matre Paoulista.

Σύμφωνα με τους γιατρούς ή 30χρονη έγκυος υπέστη εγκεφαλικό και εσωτερική αιμορραγία εξαιτίας της προεκλαμψίας κι έπρεπε να της πάρουν το μωρό με καισαρική τομή. H Σοφία γεννήθηκε πρόωρη 6 μηνών, έχει βάρος 930 γραμ. και ύψος 34 εκατ. και πλέον βρίσκεται στην εντατική μονάδα νεογνών.

Ο πατέρας με δάκρυα στα μάτια πήρε αγκαλιά την κόρη του και αποχαιρέτησε για πάντα τη σύντροφό του πριν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα