Σάκης Γκολφίνος: Νέες εξελίξεις για τον επιχειρηματία με εντολή εισαγγελέα

Σάκης Γκολφίνος: Νέες εξελίξεις για τον επιχειρηματία με εντολή εισαγγελέα

Ο φάκελος της υπόθεσης του επιχειρηματία  δεν μπαίνει στο αρχείο όπως κάποιοι ήλπιζαν και σκοπίμως διαρρέαν στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης. Αντιθέτως με απόφαση της εισαγγελέως Πατρών επιστρέφει για περαιτέρω διερεύνηση με συγκεκριμένα ερωτήματα στη Διεύθυνση Ασφαλείας Αχαΐας.

Σε επόμενη φάση και αφού ολοκληρωθεί  ένας νέος κύκλος καταθέσεων συγκεκριμένων προσώπων, όπως διευκρίνισε με παρέμβαση του στο «Τούνελ» ο δικηγόρος  της οικογένειας, είναι πιθανό το ενδεχόμενο να εμπλακούν στην υπόθεση οι έμπειροι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Η οικογένειά του Σάκη Γκολφίνου δηλώνει  πεπεισμένη ότι ο άνθρωπός της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας και με υπόμνημα της προς την εισαγγελία έχει ζητήσει την αναβάθμιση της έρευνας .

Ο Βασίλης Ζησιμάτος, δικηγόρος της οικογένειας του Σάκη Γκολφίνου μίλησε για τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση με τον 46χρονο επιχειρηματία.

«Καταθέσαμε ένα υπόμνημα, αφού ολοκληρώθηκε η ανάκριση από την αστυνομία στην κυρία εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, με όλα τα στοιχεία που είχαμε συλλέξει και μέσα από την εκπομπή σας, και μέσω του τεχνικού συμβούλου μας αλλά και της έρευνας της οικογένειας», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε ο κ. Ζησιμάτος: «Η εισαγγελέας διέταξε όχι μόνο η υπόθεση να μην πάει στο αρχείο, αλλά να συνεχιστεί η προανάκριση, έστειλε δηλαδή πάλι πίσω την δικογραφία στο Τμήμα Ασφαλείας, με συγκεκριμένες εντολές και για διενέργεια συγκεκριμένων αστυνομικών και προανακριτικών πράξεων. Γενικώς κάποιοι ήθελαν η υπόθεση να πάει στο αρχείο αλλά δεν τα κατάφεραν».

πηγή: anikolouli.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα