Έγκλημα στην Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του, βρέθηκε νεκρός και γυμνός στο κρεβάτι της

Έγκλημα στην Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του, βρέθηκε νεκρός και γυμνός στο κρεβάτι της

Ως επικρατέστερο σενάριο για το φρικτό έγκλημα στην Ηλιούπολη είναι πως ο γιος σκότωσε τη μητέρα του και μετά έβαλε τέλος ο ίδιος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο γιος σκότωσε τη μητέρα του με καραμπίνα και έμεινε αρκετές ώρες με τη νεκρή μητέρα του μέχρι να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από το Mega και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο και η μητέρα και ο γιος δούλευαν με καθεστώς τηλεργασίας.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αλλά και από τις νεκροψίες θα δώσουν περισσότερα στοιχεία και την πλήρη και απόλυτη εικόνα για το τι συνέβη στο σπίτι της Ηλιούπολης όπου ζούσαν η 63χρονη γυναίκα με τον 36χρονο γιο της.

Τα στοιχεία που συνηγορούν υπέρ του σεναρίου ότι ο γιος σκότωσε τη μητέρα του είναι τρία:

Ο θάνατος της μητέρας προηγήθηκε του γιου. Όπως φαίνεται να προκύπτει από ιατροδικαστικά ευρήματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο θάνατος της μητέρας στο σπίτι της Ηλιούπολης φαίνεται ότι επήλθε από τρεις ημέρες έως 12 ώρες πριν τον θάνατο του γιου της, ο οποίος όταν εντοπίστηκε ήταν σε νεκρική ακαμψία.

Σε ό,τι αφορά την μπαλκονόπορτα που βρέθηκε ανοιχτή και είχε κινήσει στην αρχή υποψίες για δολοφονική ενέργεια, οι ίδιες αστυνομικές πηγές σημειώνουν πως ήταν απλώς ανοιχτή και όχι παραβιασμένη. Στο σπίτι βρέθηκαν χρήματα, κάτι που δεν συνηγορεί υπέρ του σεναρίου της ληστείας.
Την πυροβόλησε στην καρέκλα, αυτοκτόνησε ώρες αργότερα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 63χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή με μια σφαίρα στον κρόταφο καθισμένη στην πολυθρόνα της στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη, κανονικά ντυμένη.

Ο γιος της, πάλι, βρέθηκε χωρίς τα ρούχα του, νεκρός στο κρεβάτι της μητέρας του.

Σε ό,τι αφορά την καραμπίνα που βρέθηκε σε διαφορετικό σημείο, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο γιος να τραυματίστηκε πιο ελαφρά στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει και μετά τον πυροβολισμό να έκανε κάποια βήματα μέχρι που κατέληξε και έπεσε στο κρεβάτι όπου και πέθανε.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου, νωρίτερα το πρωί, αναφερόμενη στο έγκλημα αυτό, ξεκαθάρισε ότι όλα ερευνώνται για τη συγκεκριμένη υπόθεση και ότι είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Πρόσθεσε πως το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής έχει αναλάβει την προανάκριση, ενώ απαντήσεις αναμένεται να δώσει και η ιατροδικαστική εξέταση των δύο θυμάτων που βρέθηκαν από πυροβόλο όπλο θανάσιμα τραυματισμένα σε διαφορετικό χώρο το καθένα από αυτά.

Αλλά είναι πολύ νωρίς για να αποκλείσουμε είτε την εγκληματική ενέργεια, είτε την ύπαρξη κάποιου τρίτου προσώπου μέσα στον χώρο. Επισημαίνοντας ότι τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, ανέφερε ακόμη πως ο χώρος στο σπίτι όπου έμεναν μητέρα και γιος δεν έμοιαζε αναστατωμένος, δεν τον είχαν ψάξει.

Το προφίλ του 36χρονου

Σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων που φέρνει στο φως το star, ο 36χρονος ήταν ένας εσωστρεφής άνθρωπος που επιδείκνυε έως και αντικοινωνική συμπεριφορά, ενώ είχε συχνά μικροκαβγάδες με τη μητέρα του.

Ο 36χρονος δεν είχε προσωπική ζωή και δούλευε περιστασιακά ως ιδιωτικός υπάλληλος. Ο πατέρας του είχε πεθάνει πριν από περίπου τρία χρόνια από ανακοπή.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα