Απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού στη διάψευση Αδειλίνη – Υπήρχαν μάρτυρες στη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού στη διάψευση Αδειλίνη – Υπήρχαν μάρτυρες στη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Στη διάψευση της Γεωργίας Αδειλίνη σχετικά με τη συζήτηση που είχε με τη Μαρία Καρυστιανού και την φερόμενη προτροπή της εισαγγελέως να βρει παρηγοριά στην Εκκλησία, απάντησε η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023».

Μιλώντας στο Open η κα Καρυστιανού, είπε πως στην συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου υπήρχαν και άλλοι μάρτυρες και ότι δεν ήταν μόνη της.

Επίσης τόνισε πως «όχι δεν τα έχουμε χάσει, η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική και αντιλαμβανόμαστε περισσότερα από όσα νομίζει η κυρία Αδειλίνη. Λυπάμαι που την ακούω να λέει αυτά τα πράγματα. Θα ήθελα να τη δω να απαντά και στα τελευταία γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη μονταζιέρα, τον ανακριτή και να μας απαντήσει για ποιο λόγο πρέπει εμείς να ψάχνουμε σήμερα για υπολείμματα των νεκρών μας αντί να έχει γίνει σωστά η έρευνα σε πρώτο χρόνο».

Υπενθυμίζεται πως η κα Αδειλίνη διέψευσε κατηγορηματικά τις φράσεις που της αποδίδονται από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών και συγκεκριμένα από τη Μαρία Καρυστιανού, ότι πρέπει να βρει παρηγοριά στην Εκκλησία, παίρνοντας για πρώτη φορά δημόσια θέση για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα