Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τον εκφωνητή της Άμεσης Δράσης που δεν καταλάβαινε ποιος μαχαίρωνε ποιον

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τον εκφωνητή της Άμεσης Δράσης που δεν καταλάβαινε ποιος μαχαίρωνε ποιον

Ακόμα ένα ηχητικό ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το LiveNews, από τη δολοφονία της άτυχης Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, ακούγεται να μιλάει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης μετά τη δολοφονία της κοπέλας, χωρίς να έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί!

Ενώ η κοπέλα του έλεγε και του ξαναέλεγε ότι την κυνηγάει ο πρώην της για την σκοτώσει, ενώ τον άκουγε να της φωνάζει, άκουγε την κραυγή της την ώρα που την μαχαίρωνε και τον κόσμο που φώναζε «την σκότωσε», ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης πάλι δεν είχε καταλάβει ποιος μαχαίρωσε ποιον!

«Έχω πάθει σοκ. Αν θες έλα να ακούσεις, το ακούω live» ακούγεται να λέει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο του LiveNews. Όλα αυτά, από το τηλέφωνο του θύματος που κατέγραφε ακόμα και μετά το θάνατο της κοπέλας…

Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, ακούγεται να ρωτάει αν η κοπέλα τον ακούει ακόμα και μετά τη δολοφονία της!

Στη συνέχεια, ακούγεται να περιγράφει σε συναδέλφους του:

«Πήγε ο φίλος της να την προστατεύσει από τον πρώην σύντροφό της κι έφαγε τις μαχαιριές»!

Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης δηλαδή, ακόμα και μετά τη δολοφονία, νομίζει ότι το θύμα δεν είναι η κοπέλα αλλά… ο φίλος της, που πήγε να την προστατεύσει από τον πρώην της.

Πηγή: newsit.gr
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα