Αθώος ο Γιάννης Γιοκαρίνης – Ούτε από λαιμό με έπιασε, ούτε τίποτα, κατέθεσε η γυναίκα του

Αθώος ο Γιάννης Γιοκαρίνης – Ούτε από λαιμό με έπιασε, ούτε τίποτα, κατέθεσε η γυναίκα του

Αθώος κρίθηκε πριν από λίγο από το Τριμελές Αυτόφωρο Δικαστήριο ο Γιάννης Γιοκαρίνης τον οποίο είχε καταγγείλει η σύζυγός του για ενδοοικογενειακή βία και σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για πλημμελήματα.

Μάλιστα στο ακροατήριο εμφανίστηκε η σύζυγος του καλλιτέχνη και περιέγραψε τα περιστατικά, σύμφωνα με τη δική της εκδοχή.

«Ξεκίνησε από μια χαζομάρα, από ένα τραπέζι που ζητούσα να μου στερεώσει και να μου βάλει μια ομπρέλα. Είναι τεταμένες οι ψυχολογίες μας και υπήρξε ένα ξέσπασμα» είπε η 46χρονη με τον πρόεδρο να της διαβάζει το κατηγορητήριο και εκείνη να απαντά:

«Ποιος τα έχει γράψει αυτά; Μη χειρότερα. Ούτε από λαιμό με έπιασε, ούτε τίποτα. Παλαιότερα είχε εξάρτηση που μπορεί να ανακαλέσει η μνήμη συγκεκριμένη κατάσταση και να την αναβιώσει. Ήταν σα να ήταν μεθυσμένος χωρίς μα έχει πιει. Απλά φοβήθηκα, τρόμαξα, δε μπορώ τις φωνές. Κάλεσα την αστυνομία για να του κάνει σύσταση. Φοβήθηκα τα χειρότερα.

Δεν απείλησε ότι θα με σκοτώσει. Δεν ανέφερα ότι απείλησε να με σκοτώσει, είπα ότι πλακωνόμασταν με βρισιές. Πήγε να ξαπλώσουμε, άκουσα το Γιάννη να φωνάζει σηκώθηκα να του δώσω ένα χάπι, με είδε και ήμουν σαν κόκκινο πανί. Ερχόταν κατά πάνω μου και βριζόμασταν. Έχουμε περάσει μέσα από στάδιο του αλκοολισμού με τη λεκτική βία και δεν αντέχω άλλο τις φωνές. Κουράστηκα.

Πρόεδρος: Έχει ξανασυμβεί;
Μάρτυρας: Ναι παλαιότερα. Όταν είχε πιει… Δεν με ακούμπησε καν μόνο βρισιές
Δικαστής: Υπήρχαν φορές που σας έχει χτυπήσει όταν είχε πρόβλημα με το αλκοόλ;
Μάρτυρας: Ναι
Δικαστής: Εσείς όταν ερχόταν προς το μέρος σας τι νιώσατε;
Μάρτυρας: Ότι θέλει να το παίξει νταής.
Δικαστής: Δε φοβηθήκατε ότι θα σας σκοτώσει;
Μάρτυρας: Όχι.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος καλλιτέχνης μίλησε για ένα διαπληκτισμό με τη σύζυγο του λέγοντας πως δεν την ακούμπησε.

Πρόεδρος: Είχατε σκοπό να τη χτυπήσετε;
Γιοκαρίνης: Όχι
Πρόεδρος: Θέλετε μα πείτε κάτι άλλο
Γιοκαρίνης: Έχω πολλά χρόνια να πιω, το πάλεψα 15 χρόνια, 4 χρόνια είμαι εντελώς καθαρός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Γιοκαρίνης αποχώρησε αγκαλιά με την σύζυγο του από το δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε. «Μια λέξη μόνο θα σας πω υπήρξε ερωτική υπερχείλιση …».

Πηγή: thestandard.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα