Άργος: Φοβόμουν, ήταν ικανός για όλα – Σοκάρει η 32χρονη για το μαρτύριο που έζησε

Άργος: Φοβόμουν, ήταν ικανός για όλα – Σοκάρει η 32χρονη για το μαρτύριο που έζησε

Συγκλονίζει η 32χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον σύζυγο της στο Άργος.

«Με χτύπησε, με κλώτσαγε, μου τράβαγε τα μαλλιά. Μου έπιανε το κεφάλι με κοπάναγε στο τζάμι. Με χτύπαγε με το μαχαίρι στα πόδια. Το σίδερο που σιδερώνουμε στο πρόσωπό μου. Χλωρίνη και στο πρόσωπο και με έλουσε για να μην πάθω εγκαύματα».

Η Ελένη ξεσπά σε κλάματα στην αγκαλιά του πατέρα της. Η φωνή της αδερφή της κατακλύζει τον χώρο.

Οι μώλωπες και τα σημάδια στο κορμί της φανερώνουν τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του συζύγου της. «Θα σε σκοτώσω» της έλεγε. Η μαρτυρία της γροθιά στο στομάχι.

«Έχω παντού μελανιές, δεν έχω συνέλθει. Πετάγομαι στον ύπνο μου, έρχονται εικόνες, τα παιδιά που κλαίγανε και κρύβονταν κάτω από το τραπέζι», είπε η 32χρονη.

Όλα έγιναν μπροστά στα μικρά παιδιά τους, ένα 6χρονο αγοράκι και ένα 3χρονο κοριτσάκι, που έγιναν μάρτυρες της βίαιης συμπεριφοράς του πατέρα τους.

Για 2 εβδομάδες έμεινε φυλακισμένη στο σπίτι μαζί με τα παιδιά. Παραμόνευε να δει αν θα απομακρυνθεί. Την είχε απομονώσει.

«Μου είχε σπάσει το κινητό, μου είχε πετάξει το σταθερό στη λεκάνη για να μην έχω επικοινωνία με τους δικούς μου, ούτε με τον πατέρα μου. Ζήλευε πάρα πολύ. Φοβόμουν. Ήταν ικανός για όλα. Θα σε σκοτώσω έλεγε είχε και πιστόλι», είπε η 32χρονη.

Την χτύπησε, την βασάνισε, την βίασε και λίγο μετά την προφυλάκισή του δεν δίστασε να πει πως την αγαπά και την θέλει πίσω.

Ο 34χρονος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό επικοινώνησε με έναν κουμπάρο του προκειμένου να μεταφέρουν τη σύζυγό του στο νοσοκομείο, όχι όμως στο Άργος.

Αυτή τη φορά, αφορμή του ξυλοδαρμού ήταν το μυστικό ενός συγγενικού προσώπου που κρατούσε το θύμα. Δεν ήταν όμως η πρώτα φορά που η μητέρα των δύο παιδιών έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού από τον άντρα της. Ο 34χρονος ήταν κακοποιητικός από το 2018.

Μετά την απόφαση της προφυλάκισής του η 32χρονη και η οικογένειά της ζητάνε να μείνει μέσα στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του, έτσι μόνο μπορεί να επουλωθούν οι πληγές στην ψυχή της Ελένης και των παιδιών της.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα