Δολοφονία στη Νίκαια: Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε το σπίτι, μας απειλούσε – Συγκλονίζει η κόρη του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του

Δολοφονία στη Νίκαια: Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε το σπίτι, μας απειλούσε – Συγκλονίζει η κόρη του 64χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του

Συγκλονίζουν τα όσα ανέφερε η σύζυγος του 39χρονου που δολοφονήθηκε από τον πεθερό του στη Νίκαια το πρωί της Παρασκευής (1/3).

Ο 64χρονος άντρας αφού πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του με καραμπίνα, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Το έγκλημα έγινε μέσα στο γκαράζ οικίας επί της οδού Κυζίκου στη Νίκαια.

«Αυτός ο άνθρωπος που μας κατέστρεψε το σπίτι. Μας απειλούσε και του είχαμε κάνει καταγγελία. Τον είχαν πάει σε ψυχιατρικό κέντρο και τον άφησαν… Από το ψυχιατρείο μας είπαν ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα και βγαίνει ελεύθερος. Πήρε εξιτήριο!» λέει για τον πατέρα της.

«Εγώ από ποιον μπορώ να ζητήσω ευθύνες που αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορούσε υπεύθυνος;… Έμαθα ότι το αμάξι του ήταν μία εβδομάδα εδώ και παρακολουθούσε».

«Ο σύζυγός μου έβγαινε κάθε πρωί με τον γιο μου να τον πάει στο σχολείο. Εγώ ήμουν μέσα στο σπίτι και ήρθαν σκάγια και με χτύπησαν στο πόδι. Αν ήταν το αγοράκι μαζί, ο γιος μου μαζί με τον μπαμπά του καταλαβαίνετε τι θα γινόταν. Γιατί κάποιος υπέγραψε ότι αυτός ήταν καλά» είπε η χήρα του 39χρονου.

«Ο σύζυγός μου ήταν 39 ετών και πολύ καλός άνθρωπος» κατέληξε.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα όσα είπε ο πρώην κουνιάδος του δράστη.

«Γιατί χώρισε με την αδελφή μου. Άργησε και όλα να χωρίσουν. Γιατί την έδερνε, την έκανε και έφυγε πήγε στην Αθήνα και από τότε άρχισε απειλές, τα ξέρουν στην αστυνομία αυτά. Αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα φτάσει μέχρι εδώ. Δηλαδή όταν έκανε απειλές, θα χυθεί αίμα και αυτά όταν χώρισε, ήρθαν εδώ και ο εισαγγελέας τον έστειλε στο ψυχιατρείο» είπε στην εκπομπή «Live News».

«Αλλά τον βγάλανε σε μια εβδομάδα, γιατί είπε ο γιατρός δεν έχει κάτι, μόνο είναι κακός άνθρωπος. Τα είχε βάλει με όλους δηλαδή. Πολλά πράγματα είπε όταν έφυγε η αδελφή μου στην Αθήνα. Δεν ξέρω, και εμένα μου ήλθε σήμερα… ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω. Και εγώ τώρα Αθήνα πάω να συμπαρασταθώ λίγο στην ανιψιά μου. Το μυαλό του ήταν κολλημένο ότι την πήρε η ανιψιά μου την αδελφή μου, για να… και άργησε και όλα να σας πω την αλήθεια να χωρίσει, γιατί την έδερνε συνέχεια».

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα