Μακελειό στη Γλυφάδα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Μαρίας Καρνέση και του Αντώνη Βλασσάκη

Μακελειό στη Γλυφάδα: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της Μαρίας Καρνέση και του Αντώνη Βλασσάκη

Σε κλίμα βαθειάς οδύνης είπαν το τελευταίο «αντίο», συγγενείς και φίλοι στη Μαρία Καρνέση και τον Αντώνη Βλασσάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής (16/2).

Οι κηδείες τους έγιναν στο παρεκκλήσι του Αγίου Ανδρέα στο κοιμητήριο της Βούλας, σε στενό οικογενειακό κύκλο, γεγονός που αποτελούσε επιθυμία της οικογενείας.

«Ατέρμων πλεύση η ζωή. Είθε η μετάβαση να είναι ομαλή. Σε αγαπώ» έγραφε πάνω σε ένα στεφάνι που φέρεται να έστειλε η Δέσποινα Καρνέση στον εκλιπόντα σύζυγό της.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Καρνέση και ο Αντώνης Βλασάκης, ήταν δυο από τα τρία θύματα του 76χρονου Αιγύπτιου που μπήκε το πρωί της Δευτέρας στη ναυτιλιακή εταιρία στη Γλυφάδα και τους πυροβόλησε.

Εν αναμονή της κατάθεσης της Δέσποινας Καρνέση

Οι αστυνομικοί θεωρούν κομβική την κατάθεση της Δέσποινας Καρνέση, η οποία λόγω του σοκ που έχει υποστεί δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής απέναντι στους αστυνομικούς και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Ωστόσο τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν πως η κατάθεση της θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς η γυναίκα γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Οι ερευνητές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν να προσπαθούν να βρουν το κίνητρο του 76χρονου Αιγύπτιου, ο οποίος την προηγούμενη Δευτέρα μπήκε με καραμπίνα στα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας στην Γλυφάδα και αφαίρεσε τη ζωή τριών ανθρώπων.

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα