Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Κατηγορείται και για τον βιασμό της αδελφής του ο 39χρονος

Δολοφονία 41χρονης εγκύου: Κατηγορείται και για τον βιασμό της αδελφής του ο 39χρονος

Συγκλονίζουν οι νέες εξελίξεις για την υπόθεση δολοφονίας της 41χρονης εγκύου, στη Θεσσαλονίκη. Ο 39χρονος σύντροφος της άτυχης γυναίκας κατηγορείται ότι στο παρελθόν βίασε την αδελφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ThessToday, πριν από λίγο ασκήθηκε ποινική δίωξη στον 39χρονο για βιασμό και γενετήσιες πράξεις, ενώ η δικογραφία είναι στα χέρια του ανακριτή, το κατώφλι του οποίoυ θα περάσει από λεπτό σε λεπτό.

Ο δικηγόρος της αδελφής του 39χρονου, δήλωσε σήμερα ότι η γυναίκα ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Μιλώντας στην ΕΡΤ, o δικηγόρος Αντώνης Καραγιάννης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «στο διάστημα των προηγούμενων ετών και μάλιστα στις χρονολογίες πριν από το 2022, είχε επιτεθεί πάρα πολλές φορές στην αδελφή του προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες και μάλιστα την απειλούσε αρκετές φορές και με όπλο».

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης εγκύου συνελήφθη και κατηγορείται ότι μαζί με έναν 34χρονο φίλο του δολοφόνησαν με κουζινομάχαιρο την γυναίκα, τοποθέτησαν το άψυχο σώμα της μέσα σε ένα μπαούλο και το μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία, στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα