Πειραιάς: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 68χρονος - Βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία

Πειραιάς: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 68χρονος - Βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε σήμερα από τον Εισαγγελέα ο 68χρονος που δολοφόνησε τον 39χρονο εργαζόμενο σε πάρκινγκ στο κέντρο του Πειραιά.

Στον Πειραιά 68χρονος εκτέλεσε εν ψυχρώ για ασήμαντη αφορμή υπάλληλο πάρκινγκ και πατέρα τριών παιδιών.

Δολοφονία στο κέντρο του Πειραιά. Ένας 68χρονος εκτέλεσε με κυνηγετική καραμπίνα 39χρονο υπάλληλο υπαίθριου πάρκινγκ. Τον πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι. Οι εικόνες προκαλούν ανατριχίλα. Και ενώ το θύμα κείτεται αιμόφυρτο στον δρόμο, ο δράστης πηγαίνει από πάνω του και του δίνει τη δεύτερη χαριστική βολή.

Ο 39χρονος κείτεται νεκρός στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος. Κάτοικοι, περαστικοί και εργαζόμενοι στο απόλυτο σοκ.

Στο σημείο σπεύδουν αστυνομικοί και ΕΚΑΒ.

Το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του 68χρονου κόβει την ανάσα. Ο δράστης κατεβαίνει από την πολυκατοικία, κρατώντας την καραμπίνα. Οι αστυνομικοί του φωνάζουν να πετάξει το όπλο.

Του φωνάζουν πολλές φορές να πετάξει την καραμπίνα. Τελικά εκείνος την πετά και τρεις αστυνομικοί ορμούν και τον συλλαμβάνουν.

Τι συνέβη

Όλα έγιναν λίγο πριν από τη μια το μεσημέρι στην οδό Πραξιτέλους. Κοντά στη συμβολή της με τον πεζόδρομο της Σωτήρος, τον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης.

Ο 68χρονος δράστης σύμφωνα με τους κατοίκους προκαλούσε καθημερινά προβλήματα στη γειτονιά.

Τον ενοχλούσε το ιδιωτικό πάρκινγκ που ήταν κάτω από το σπίτι του όπως και το κομμωτήριο δίπλα, που έβγαζε καρέκλες στο πεζοδρόμιο. Μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση ο 67χρονος ατάραχος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και λίγο αργότερα παραδόθηκε στους αστυνομικούς.

Ο 68χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Τον βρήκαν με μισάνοιχτη την πόρτα, τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι και σιγοσφύριζε. Περίμενε την σύλληψή του. Μάλιστα είπε στον αστυνομικό “τον έφαγα επιτέλους τον ….” », δήλωσε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο Σταύρος Μπαλάσκας που μίλησε με τον αστυνομικό που συνέλαβε τον 68χρονο.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα