Φωτιά σε βυτιοφόρο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου: Είμαστε στον ήλιο εγκλωβισμένοι τόσες ώρες

Φωτιά σε βυτιοφόρο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου: Είμαστε στον ήλιο εγκλωβισμένοι τόσες ώρες

«Ο σύζυγός μου είναι καρδιοπαθής, είναι πολύ δύσκολο που είμαστε μέσα στον ήλιο εγκλωβισμένοι τόσες ώρες»  λέει στο newsit.gr η κυρία Ιωάννα, που είναι ακινητοποιημένη μαζί με τον σύζυγό της, στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου. 

Η ταλαιπωρία των οδηγών στην Εθνική οδό, μετά την φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε βυτιοφόρο συνεχίζεται…

Η κυρία Ιωάννα είναι, όπως μας λέει, από τις 2 το μεσημέρι στην περιοχή της Κινέτας και δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε θα μπορέσουν να φύγουν. 

Η ίδια, μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχουμε εγκλωβιστεί, από τις 2 το μεσημέρι είμαστε ακινητοποιημένοι. Τώρα το τελευταίο τέταρτο έχουμε ξεκινήσει να κινούμαστε, έχουμε μετακινηθεί 100 μέτρα περίπου. Εμείς είμαστε πριν από την Κινέτα.

Υπάρχουν εδώ παιδάκια, χωρίς νερό, χωρίς τουαλέτα, χωρίς φαγητό. Δεν έχουμε ούτε ενημέρωση, δεν ξέρουμε τίποτα, κανένας δεν έχει περάσει. Είμαστε με σβησμένες τις μηχανές των αυτοκινήτων χωρίς να ξέρουμε τι γίνεται».  

Το πρόβλημα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, όπου σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές χιλιομέτρων με ακινητοποιημένα οχήματα, δημιουργήθηκε λόγω της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι, σε βυτιοφόρο, λίγο πριν το πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας, στο ρεύμα προς Κόρινθο…

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα