Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου παραδέχτηκε την κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου παραδέχτηκε την κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου παραδέχτηκε νωρίτερα στο MEGA ότι η Τζωρτζίνα πράγματι είχε κακοποιηθεί στην ηλικία των 9 μηνών, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαπρόπουλος, χωρίς ωστόσο να λέει ποιος την κακοποίησε.
Στην παραδοχή ότι η Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, προχώρησε ο μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγου. Μιλώντας στην εκπομπή Live News ισχυρίστηκε ότι το παιδί σε βρεφική ηλικία υπέστη κακοποίηση, αλλά όχι από τη μητέρα του.

Την αποκάλυψη για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014 είχε κάνει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου παραδέχτηκε πως η Τζωρτζίνα είχε υποστεί κακοποίηση από συγγενή της οικογένειας, ενώ πρόσωπο που γνώριζε κατήγγειλε το περιστατικό στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Ακολούθησε έρευνα από κοινωνικό λειτουργό του Δήμου Πατρών, οι οποίοι κατέδειξαν ότι δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα.

Ωστόσο το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον έλεγε πως η καταγγελία ήταν σοβαρή και ότι ο κοινωνικός λειτουργός δεν είχε ερευνήσει το ζήτημα.

Αυτή είναι η σπιτονοικοκυρά της οικογένειας Δασκαλάκη
Αυτή είναι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού του ζεύγους Δασκαλάκη. Η Ευγενία Κουτρα που έμενε στο δεύτερο όροφο της οδό Μπιζανίου και την οικογένεια με τα τρία παιδιά να μένουν στο ισόγειο. Σήμερα ο θάνατος της έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

Τις επόμενες μέρες πρόκειται να γίνει εκταφή προκειμένου οι αρχές να διερευνήσουν τις αιτίες θανάτους της ηλικιωμένης.

Πως γνώρισε όμως το ζευγάρι την Ευγενία Κούτρα; Η εκπομπή Live News έφερε στο φως νέα στοιχεία. Το 2012 η άτυχη γυναίκα απευθύνθηκε στο δήμο για ενταχθεί στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι, που έχει ως σκοπό την βοήθεια σε ηλικιωμένους. Εκεί δούλευε τότε η μητέρα της 33χρονης κατηγορούμενης και ήταν η πρώτη που γνώρισε τη σπιτονοικοκυρά του ζεύγους και πιθανώς την έφερε σε επαφή με το ζευγάρι.

Πάντως ο Μάνος Δασκαλάκης απέκλεισε το ενδεχόμενο εμπλοκής του ζευγαριού στο θάνατο της σπιτονοικοκυράς του.

«Η γυναίκα αυτή έπαιρνε μια σύνταξη. Ούτε λεφτά είχε, ούτε τίποτα. Εμείς της δίναμε τα ενοίκιά της κανονικά με αποδείξεις, μπορούν να φανούν από τα φορολογικά. Δεν υπήρχε κανένα όφελος. Κατ αρχήν γιατί να σκοτώσεις μια γυναίκα που δεν σου έχει γράψει το σπίτι…δεν έχεις όφελος να τη σκοτώσεις. Η γυναίκα χρώσταγε πολλά λεφτά», δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Τι δείχνουν οι έρευνες για την Μαλένα και την Ίριδα
Λίγο πριν παραδοθεί το πόρισμα της άτυπης ιατροδικαστικής επιτροπής ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων επαναλαμβάνει πως τόσο η Μαλένα όσο και η Ίριδα πέθαναν από ασφυξία.

Τις τελευταίες ώρες στη σύντομη ζωή της Ίριδας, στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, βρίσκονταν η μητέρα, η αδερφή της και η άτυχη Τζωρτζίνα.

Τις επόμενες ημέρες οι ιατροδικαστές θα δώσουν τις απαντήσεις τους για το θάνατο των δυο κοριτσιών.

Τα στοιχεία που πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας καθοριστικά, για το δέσιμο των συνταρακτικών υποθέσεων των θανάτων των τριών παιδιών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα