Εντάσεις μεταξύ εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων στους χώρους εργασίας

Εντάσεις μεταξύ εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων στους χώρους εργασίας

Από την περασμένη άνοιξη έγινε ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση θα ακολουθήσει διαφορετική στρατηγική απέναντι στους εμβολιασμένους και τους μη εμβολιασμένους πολίτες. 

Η στάση αυτή της κυβέρνησης αλλά και η μεγάλη ανησυχία μεγάλης μερίδας της ελληνικής κοινωνίας για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού, έχει αντίκτυπο και στους εργασιακούς χώρους, με τις αντιπαραθέσεις μεταξύ εμβολιασμενων και μη να είναι συνεχείς.

Συγκεκριμένα, θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στους χώρους εργασίας σχετικά με τη συνύπαρξη εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων εργαζομένων.

 
«Από αρχές Σεπτεμβρίου δεχόμαστε ένα καταιγισμό ερωτημάτων που ξεπερνούν τα 50 την ημέρα και αφορούν τον κορονοϊό. Υπάρχει μία ένταση ερωτημάτων. Μας ρωτούν εμβολιασμένοι πως μπορούν να χειριστούν ανεμβολίαστους συναδέλφους και το αντίστροφο», δήλωσε μιλώντας στο MEGA ο Γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος.

«Κάνουν ερωτήσεις γύρω από το bullying που δέχονται. Ζητάνε από εμάς τα συνδικάτα να παίξουμε το ρόλο του διευθυντή», συπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα