Μαθήματα Μπαλάσκα σε επίδοξους γυναικοκτόνους: Πώς να τη γλιτώσουν με 5 - 6 χρόνια φυλακή

Μαθήματα Μπαλάσκα σε επίδοξους γυναικοκτόνους: Πώς να τη γλιτώσουν με  5 - 6 χρόνια φυλακή

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός, φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Κοινωνία Μega» για την υπόθεση των Γλυκών Νερών με την σύλληψη του πιλότου για την δολοφονία της Καρολάιν και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από την Ανθή Βούλγαρη για το τί δείχνει η στάση του να κάνει 8 ώρες να ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Η απάντηση που έδωσε, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς είπε: «Είναι βλάκας δείχνει, γιατί εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στον θυμό του, οτι τα' χασε και τρελάθηκε, αν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Τώρα θα σαπίσει στην φυλακή. Γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε οικογενειακό καυγά. Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί».

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω επίσημης τοποθέτησης σχολίασε τις δηλώσεις του συνδικαλιστή της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρου Μπαλάσκα που έδωσε «συμβουλές προς επίδοξους δολοφόνους».

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με 4-5 χρόνια φυλακή με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά», λέει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης καλεί τον Πρωθυπουργό να πάρει θέση. «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα