Kρατούμενοι φυλακών Κορυδαλλού: Συμβόλαιο θανάτου για τον Δ. Κουφοντίνα από εισαγγελείς

Kρατούμενοι φυλακών Κορυδαλλού: Συμβόλαιο θανάτου για τον Δ. Κουφοντίνα από εισαγγελείς

Για μια ακόμα φορά ο συγκρατούμενος μας Δ. Κουφοντινας φτάνει στο όριο ζωής και θανάτου, διεκδικώντας το αυτονόητο…… το δικαίωμα στην άδεια

Εδώ και μέρες πραγματοποιεί απεργία πείνας, θέτοντας σε κίνδυνο την ήδη επιβαρυμένη υγεία του, αφού οι εισαγγελείς των φυλακών του έκοψαν τις άδειες που δικαιούνται μετά απο 17 χρόνια φυλακής (τα περισσότερα σε καθεστώς απομόνωσης).

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με ένα φασιστικό καπρίτσιο κάποιων εισαγγελίσκων. Έχουμε να κάνουμε με ένα συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Δ. Κουφοντίνα με ηθικούς αυτουργούς την “αριστερή” κυβέρνηση, την ακροδεξιά αντιπολίτευση και τους τηλεκανιβαλους των καναλιών.

Εδω και ένα χρόνο μέσα απο τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται στις φυλακές απο την Επιτροπή Αγώνα κρατουμένων, έχει επισημανθεί απο την πρώτη στιγμή, η ανάγκη κατάργησης του εισαγγελικού βέτο για τις άδειες κρατουμένων.

Οι εισαγγελείς των φυλακών σαν άλλοι δήμιοι δολοφονούν κάθε μέρα τις ελπίδες για μια ανάσα ελευθερίας των κρατουμένων, σπρώχνοντας μας όλο και πιο βαθιά στην φυλακή.

Γνωστοποιούμε προς κάθε υπεύθυνο, εισαγγελείς, πολιτικούς, δημοσιογράφους, ότι οι κρατούμενοι στις φυλακές δεν είναι πρόβατα για σφαγή κι αν συμβεί οτιδήποτε στον Δ. Κουφοντίνα, οι δήμιοι του θα πάρουν τις απαντήσεις που τους αναλογεί.

Κρατούμενοι/ ες απο τις φυλακές Κορυδαλλού

 

athens.indymedia.org

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα