Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα: Μην ανησυχείτε, δεν θα πυροβολήσουμε κανέναν

Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα: Μην ανησυχείτε, δεν θα πυροβολήσουμε κανέναν

Η πρώτη ανάρτηση, το πρωί του Σαββάτου (03.05.2019) ερμηνεύτηκε ως απειλή προς τους δικαστές που θα κληθούν να αποφασίσουν για τη νέα άδεια που ζητά ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Το προηγούμενο αίτημά του απορρίφθηκε και γι’ αυτό ο εκτελεστής της 17 Νοέμβρη ξεκίνησε απεργία πείνας. Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα επανήλθε, με νέο post, το απόγευμα, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση και παραπληροφόρηση.

«Είναι σύνηθες φαινόμενο τα ΜΜΕ να διαστρεβλώνουν και να παραπληροφορούν το οτιδήποτε κάνουμε η λέμε», γράφει στην ανάρτησή του, σημειώνοντας πως «η αυτονόητη διαπίστωση πως με τον θάνατο ενός απεργού πείνας θα επηρεάζονταν οι ζωές όλων μας (ημών αλλά και των αυτουργών αυτής της κατάληξης) μεταφράστηκε σε «ευθείες απειλές κατά της ζωής των δικαστών».

Μην ανησυχείτε κύριοι δεν θα πάμε να πυροβολήσουμε κανέναν. Αλλά να είστε σίγουροι πως οι αντιδράσεις σε περίπτωση που οι δικαστές πάρουν παράλογες και πέραν κάθε λογικής αποφάσεις θα είναι και μαζικές και συνεχόμενες. Έτσι λοιπόν θα «κοκκινίσουν» όλα».

Όλη η ανάρτηση

«Απειλές» και «κύκλους αίματος» διέγνωσαν στην ανάρτηση μου τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Μου θυμίζει την περίπτωση με το μακεδονικό συλλαλητήριο όπου και τότε πάλι έγινε ένας χαμός αφού η ανάρτηση μου είχε θεωρηθεί πολεμικό ανακοινωθέν. Άσχετα αν μετά επιβεβαιώθηκε με την οργανωμένη επίθεση των ακροδεξιών που προσπάθησαν να εισβάλουν στα Εξάρχεια.

Είναι σύνηθες φαινόμενο τα μμε να διαστρεβλώνουν και να παραπληροφορούν το οτιδήποτε κάνουμε η λέμε. Οπότε δεν μου κάνει καμία εντύπωση η διαχείριση που κάνουν και σε αυτήν την περίπτωση. Η αυτονόητη διαπίστωση πως με τον θάνατο ενός απεργού πείνας θα επηρεάζονταν οι ζωές όλων μας(ημών αλλά και των αυτουργών αυτής της κατάληξης)μεταφράστηκε σε «ευθείες απειλές κατά της ζωής των δικαστών». Μην ανησυχείτε κύριοι δεν θα πάμε να πυροβολήσουμε κανέναν. Αλλά να είστε σίγουροι πως οι αντιδράσεις σε περίπτωση που οι δικαστές πάρουν παράλογες και πέραν κάθε λογικής αποφάσεις θα είναι και μαζικές και συνεχόμενες. Έτσι λοιπόν θα «κοκκινίσουν»όλα. Οχι από το αίμα. Αυτό το χύνετε εσείς καθημερινά. Το ζητάτε με αγωνία για να γεμίσετε τα δελτία και τις ιστοσελίδες σας.

ΥΓ. Γράψτε τώρα ότι τα «γυρνάω «μετά τον «σάλο που δημιουργήθηκε». Είστε τόσο ελεεινοί όσο και προβλέψιμοι. 

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα