Εξέλιξη στην υπόθεση του μοντέλου με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Εξέλιξη στην υπόθεση του μοντέλου με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Εξέλιξη στην υπόθεση της προφυλακισμένης στο Χονγκ Κονγκ 21χρονης Ειρήνης. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της δεν βρέθηκαν δακτυλικά της αποτυπώματα στο δέμα με την κοκαΐνη.

«Αυτό που μπορώ να πω χωρίς να πω περισσότερα είναι ότι έγινε η εξέταση στο Χονγκ Κονγκ των δακτυλικών αποτυπωμάτων στο δέμα της ναρκωτικής ουσίας και δεν ανιχνεύθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα της Ειρήνης, αυτό σημαίνει ότι δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με τη ναρκωτική ουσία», επεσήμανε ο συνήγορος του μοντέλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. 

«Η δίκη ξεκινά στις 7 Μαρτίου. Η πρόβλεψη είναι έως και 15 Μαρτίου. Η δίκη μπορεί να διαρκέσει λιγότερο γιατί μετά τους μάρτυρες του κατηγορητηρίου θα έρθει η ώρα της απολογίας της Ειρήνης και η εξέτασής της από τον εισαγγελέα αλλά και από την υπεράσπισή της. Θεωρώ ιδιαίτερα αβέβαιο το αποτέλεσμα... Στη συγκεκριμένη περίπτωση με βάση την αυστηρότητα των νόμων για τα ναρκωτικά και ενδεχομένως να θέλουν να δώσουν μήνυμα παραδειγματισμού σε παρόμοιες περιπτώσεις, το επίδικο αντικείμενο είναι αν θα πιστέψει το 7μελές σώμα των ενόρκων την εκδοχή της Ειρήνης ότι είναι αθώα ή θα θεωρήσουν ότι ήξερε τι μετέφερε. Τα στοιχεία της δικογραφίας μένει να ειπωθούν στο ακροατήριο», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κεχαγιόγλου, στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού. 

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα