Θρήνος για τους 4 νεκρούς στον Γεροπόταμο. Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος

Θρήνος για τους 4 νεκρούς στον Γεροπόταμο. Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος

Ανείπωτος είναι ο θρήνος στην Κρήτη για τον τραγικό θάνατο που βρήκαν η 30χρονη Ροδούλα, ο 29χρονος σύζυγός της Κώστας, η 21χρονη αδερφή της Μαριλένα και η 58χρονη μητέρα της Μαρίνα που ανασύρθηκαν νεκροί από την κοίτη του Γεροποτάμου στη Μεσαρά.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι και οι τέσσερις άνθρωποι έφυγαν τόσο άδικα από την ζωή.

Η Ροδούλα και ο Κώστας είχαν παντρευτεί πριν λίγο καιρό, με πολιτικό γάμο, και είχαν ένα παιδί έξι μηνών.

Τα μηνύματα στο facebook είναι σπαρακτικά καθώς ο αιφνίδιος θάνατός τους συγκλόνισε τόσο την οικογένειά τους όσο και τους διαδικτυακούς φίλους τους.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί σήμερα που θα τελεστούν οι κηδείες των μελών της οικογένειας που χάθηκαν τόσο άδικα στα νερά του Γεροποτάμου.

Το πρωί φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να αποχαιρετήσουν την 58χρονη μητέρα Μαρία Χατζηπάνου και την 20χρονη κόρη της, Μαριλένα, στις Αρχάνες. Η κηδεία θα τελεστεί στις 11 το πρωί στον Ιερό της Παναγίας.

Λίγες ώρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 4 το μεσημέρι, θα κηδευτεί η 30χρονη Ροδούλα Τζαγκαράκη και ο 29χρονος σύζυγός της στο Λασίθι.

Η κηδεία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κρούστα.

  Το "συγνώμη" του Αντιπεριφερειάρχη για τον χαμό της οικογένειας

Οι τραγικές συμπτώσεις και τα παιχνίδια της μοίρας για την άτυχη οικογένεια

Η οικογένεια που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα νερά του Γεροποτάμου τη νύχτα του Σαββάτου και εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, είχε δεχθεί προ ετών ένα ισχυρό πλήγμα.

Σύμφωνα με το cretapost, πριν από λίγα χρόνια είχε χαθεί ο πατέρας της οικογένειας (πατέρας των δύο κοριτσιών και σύζυγος της μιας επιβάτιδας) από ανακοπή, κατά τη διάρκεια οικογενειακής γιορτής.

Ο άτυχος άνδρας διατηρούσε φούρνο και εκείνο το βράδυ θέλησε να γιορτάσει τη συνταξιοδότησή του, στήνοντας ένα γλέντι, στο σπίτι της οικογένειας στις Αρχάνες.

Παρούσες ήταν οι τρεις κόρες του, δυο εκ των οποίων επέβαιναν στο μοιραίο αυτοκίνητο, η σύζυγός του Μαρία (επέβαινε επίσης στο αυτοκίνητο), συγγενείς και φίλοι.

Οπως αναφέρει το cretapost, εκείνη την ημέρα ο άτυχος άνδρας φρόντιζε τη ψησταριά και, σε ανύποπτο χρόνο, καθώς έβγαινε στην αυλή να πάρει λίγα λεμόνια κατέρρευσε, έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Ο πατέρας και σύζυγος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα σε λίγα λεπτά, μετατρέποντας τη γιορτή σε θρήνο.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα