Ένας τραυματίας από την έκρηξη σε σπίτι στα Γιάννενα

Ένας τραυματίας από την έκρηξη σε σπίτι στα Γιάννενα

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το πρωί της Κυριακής στα Γιάννενα. Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε μονοκατοικία με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί.

Ο άνδρας εντοπίστηκε στα χαλάσματα του σπιτιού του και μεταφέρθηκε αμέσως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Η οικογένεια του γλίτωσε, γιατί είχε πάει στην εκκλησία.

Μετά τον απεγκλωβισμό, με ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της ΕΜΑΚ , οι πυροσβέστες κάνουν έρευνα στα ερείπια, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να υπάρχει και άλλος εγκλωβισμένος, καθώς η συγγενείς και οι γείτονες βρίσκονται σε σοκ και δεν μπορούν να δώσουν ακριβείς πληροφορίες.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 11:00 και από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε μονοκατοικία στην οδό Ολυμπιάδος στα Ιωάννινα.

Μεγάλο τμήμα του σπιτιού έχει καταρρεύσει, ενώ μετά τον απεγκλωβισμό, με ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της ΕΜΑΚ , οι πυροσβέστες κάνουν έρευνα στα ερείπια, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να υπάρχει και άλλος εγκλωβισμένος, καθώς η συγγενείς και οι γείτονες βρίσκονται σε σοκ και δεν μπορούν να δώσουν ακριβείς πληροφορίες.

Στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

 epirusgate.blogspot.com

Κατάρρευση μονοκατοικίας στη συμβολή των οδών Μοσχοπόλεως και Ολυμπιάδος στα Ιωάννινα. Πραγματοποιείται έλεγχος για τυχόν #εγκλωβισμένα άτομα. Επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 9 Σεπτεμβρίου 2018

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα