Φαρ Ουέστ σε ψησταριά στο Αιγάλεω

Σκηνές από ταινία γουέστερν στο Αιγάλεω, όταν τρεις άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε ψησταριά και άνοιξαν πυρ.

Οι κακοποιοί, αφού πυροβόλησαν τουλάχιστον τέσσερις φορές, στη συνέχεια έκαναν λαμπόγυαλο το κατάστημα, ενώ φεύγοντας δεν δίστασαν να χτυπήσουν με σιδερογροθιά και να τραυματίσουν σοβαρά έναν θαμώνα.

Η περίεργη επίθεση έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο ψητοπωλείο που βρίσκεται στη συμβολή της Μεγάλου Αλεξάνδρου με τη Βελεστίνου, με τους τρεις δράστες, που έφτασαν με δύο μοτοσικλέτες, να βγάζουν όπλα και να πυροβολούν τέσσερις φορές προς την τζαμαρία.

Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο κατάστημα με τα όπλα στα χέρια και έσπασαν τραπεζοκαθίσματα και ό,τι άλλο βρέθηκε μπροστά τους, με τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους να παρακολουθούν έντρομοι.

Αυτό που περιπλέκει τα πράγματα είναι ότι χτύπησαν και τραυμάτισαν με σιδερογροθιά έναν πελάτη, που βρισκόταν στο ψητοπωλείο μαζί με την παρέα του, προτού ανεβούν στις μοτοσικλέτες και εξαφανιστούν.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο ψητοπωλείο άρχισαν την αναζήτηση των δραστών χωρίς αποτέλεσμα, για την ώρα, ενώ για την επίθεση και τα αίτια διενεργείται προανάκριση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα