Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Δεν ήρθε στα χέρια μου λίστα με όσους γράφονται για την επιστολική ψήφο

Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: Δεν ήρθε στα χέρια μου λίστα με όσους γράφονται για την επιστολική ψήφο

Η ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα στο επίκεντρο της επικαιρότητας καθότι φαίνεται να απέστειλε μαζικό e-mail για τις επικείμενες ευρωεκλογές σε απόδημους χωρίς, ωστόσο, εκείνοι είτε να έχουν εγγραφεί σε κάποιο σχετικό newsletter είτε να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για τη χρησιμοποίηση των ηλεκτρονικών διευθύνσεών τους.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις της στον Ρ/Σ «ΣΚΑΪ 100,3 FM» που έκανε την Κυριακή (03/03), η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου ισχυρίστηκε ότι «δεν περιήλθε στα χεριά μου η λίστα των ανθρώπων οι οποίοι γράφονται στο σύστημα για την επιστολική ψήφο» καθώς κάτι τέτοιο, όπως είπε, θα ήταν μια έκνομη ενέργεια.

Εν συνεχεία, η ίδια πρόσθεσε ότι ως υποψήφιοι, όλοι οι βουλευτές, ευρωβουλευτές, δικαιούνται να ζητήσουν επισήμως και να πάρουν από το Υπουργείο Εσωτερικών μια λίστα του εκλογικού καταλόγου. Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου σημείωσε: «Αυτό που έκανα εγώ είναι ότι έστειλα ένα newsletter σε μια λίστα αποδεκτών που έλεγε ότι σε 100 ημέρες έχουμε ευρωεκλογές, έχει καθιερωθεί και η επιστολική ψήφος και ρωτούσα: σας ενδιαφέρουν τα θέματα των ευρωεκλογών και οι δικές μου δράσεις και μόνο αν πατήσουν εγγραφή αποστέλλεται ενημερωτικό υλικό. Κάποια κόμματα προσπαθούν να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι αυτό που έκανα εγώ έχει σχέση με την επιστολική ψήφο, δεν έχει».

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα