Στέφανος Κασσελάκης: Τη Δευτέρα ανακοινώνει την υποψηφιότητα για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Τη Δευτέρα ανακοινώνει την υποψηφιότητα για αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Όλα έτοιμα για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αύριο Δευτέρα.

Το βίντεο που περίμενε από τον σκηνοθέτη Νίκο Σούλη ο νεαρός πολιτικός, που αλλάζει όλα τα δεδομένα στην κούρσα της ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ήδη στα χέρια του.

Το ερώτημα είναι εάν θα κάνει τις ανακοινώσεις το απόγευμα της Δευτέρας, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, ή ακόμα νωρίτερα την ίδια μέρα.

Το βίντεο είναι διάρκειας 4 λεπτών και περιέχει όλη την ατζέντα, τα συνθήματα και τα διακυβεύματα με τα οποία θα πάει ο κ. Κασσελάκης στη μάχη της διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα και θα ζητήσει την ψήφο των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πλάνο είναι να αναρτηθεί το βίντεο στους λογαριασμούς του κ. Κασσελάκη στα social media, ενώ θα κοινοποιηθεί και στα ΜΜΕ.

Ο μέντορας του, ο Παύλος Πολάκης που σύμφωνα με δήλωση του ίδιου του Στέφανου Κασσελάκη είναι αυτός που τον πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον γνώρισε στον Αλέξη Τσίπρα, έχει αναλάβει να βρει τις 30 υπογραφές στελεχών της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για να μπορέσει να είναι υποψήφιος για την θέση του προέδρου.

Τα σενάρια για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη έχουν φέρει αναταραχή στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς η δυναμική που έχει αναπτύξει στην βάση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τα social media είναι πολύ μεγάλη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα