Αγγελική Νικολούλη: Μου έφυγε και η φούντα μου – Πήγαινε

Αγγελική Νικολούλη: Μου έφυγε και η φούντα μου – Πήγαινε

Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» επέστρεψαν στο καθιερωμένο ραντεβού τους με τους τηλεθεατές, αυτό της Παρασκευής (2/6), σε μια ακόμη νύχτα μυστηρίου, για την εξιχνίαση τριών υποθέσεων.

Κι ενώ τα μυστήρια, τα θρίλερ, τα εγκλήματα και οι αστυνομικές υποθέσεις δεν πτοούν την παρουσιάστρια με το δαιμόνιο μυαλό και τα δεκάδες χρόνια εμπειρίας και χειρίζεται με άκρως λεπτότητα την κάθε υπόθεση, ενώ δεν την τρομοκρατούν ούτε οι απειλές κατά της ζωής της που κατά καιρούς δέχεται, ένα… πρόβλημα εξακολουθεί να την ταλαιπωρεί και να παραμένει… άλυτο.

Μα φυσικά ο λόγος για τον σκηνοθέτη της εκπομπής, με τον οποίο έχουν μια ιδιαίτερη σχέση αφού ο γνωστός σε όλους «Σωτηράκης», δηλαδή ο Σωτήρης Σπαθάρης την «σπαμάρει» κάθε Παρασκευή για να δώσει τηλεοπτικό διάλειμμα.

Η Αγγελική Νικολούλη σε κάθε εκπομπή χαρίζει άφθονο γέλιο με τις αντιδράσεις της και το αυτό έγινε και το βράδυ της Παρασκευής (2/6).

Ο σκηνοθέτης του «Τούνελ» έκανε αισθητή την παρουσία του στο αυτί της Αγγελική από νωρίς. «Έχω τον Σπαθάρη στο αυτί μου που μου λέει τόση ώρα για το διάλειμμα. Κατάλαβες τώρα τι μαρτύριο ζω τόση ώρα η γυναίκα στον αέρα. Πάρ’ το» είπε στην αρχή η Αγγελική Νικολούλη και το… μαρτύριό της είχε και συνέχεια καθώς λίγο αργότερα και ενώ ο Σπαθάρης πάλι… βούιζε στο αυτί της, το σφουγγαράκι του μικροφώνου της, η φούντα όπως είπε, της έφυγε.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα