Survivor Spoiler: Το έπαθλο επικοινωνίας ραγίζει καρδιές – Οι παίκτες συναντούν τις οικογένειές τους

Survivor Spoiler: Το έπαθλο επικοινωνίας ραγίζει καρδιές – Οι παίκτες συναντούν τις οικογένειές τους

Τη στιγμή που οι παίκτες του Survivor All Star περιμένουν ένα ακόμα αγώνισμα επάθλου ο Γιώργος Λιανός τους ανακοινώνει το πιο σημαντικό έπαθλο της φετινής σεζόν.

Γονείς, σύντροφοι, παιδιά αλλά και αδέρφια των παικτών έκαναν το μακρινό ταξίδι μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να τους δουν από κοντά!

Η ομάδα που θα κερδίσει αυτό τον αγώνα θα έχει την ευκαιρία να γευματίσει μαζί με τους δικούς της ανθρώπους! Μέχρι τότε όμως το βαν με τους συγγενείς βρίσκεται στο χώρο του αγωνίσματος.

Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν κοντά με τους αγαπημένους τους, να τους πάρουν μια αγκαλιά, να τους πουν δυο λόγια κάτι που δημιουργεί έντονη συναισθηματική φόρτιση αφού επιτέλους ύστερα από 5 μήνες βρίσκονται και πάλι κοντά τους!

Ο αγώνας που θα ακολουθήσει θα σπάσει καρδιές και θα φέρει τους Survivors στα όρια τους.

Τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες για το Survivor αναφέρουν πως σε πρώτη φάση οι παίκτες και των δύο ομάδων θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν με τους δικούς τους ανθρώπους για 2 λεπτά ανεξαιρέτως αποτελέσματος του αγώνα και στη συνέχεια η νικητήρια ομάδα θα μοιραστεί μαζί τους ένα πλούσιο γεύμα!

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα