MasterChef 2023 spoiler: Αυτούς θα δούμε στον τελικό

MasterChef 2023 spoiler: Αυτούς θα δούμε στον τελικό

Η ομαδική δοκιμασία που θα προβληθεί σήμερα (11/5), χωρίζει σε μπλε και κόκκινους τους 8 μάγειρες που συνεχίζουν να διαγωνίζονται στο MasterChef 2023. Μετά από την αποχώρηση του Νίκου Κοντού το βράδυ της Τρίτης (9/5), ακολουθεί μια ακόμη αύριο (12/5) και μέχρι την επόμενη Παρασκευή (19/5) θα έχουμε φτάσει στην τελική πεντάδα.

Στη σημερινή Ομαδική Δοκιμασία, η κουζίνα του MasterChef 2023 ταξιδεύει και πάλι εκτός Αττικής. Αυτή τη φορά βρίσκεται στο Θεματικό Πάρκο Συνεβρού Area Synest στην Αχαΐα. Εκεί, ο ιδιοκτήτης κ. Μαρτίκ Μανικιάν, καλωσορίζει θερμά τους επίδοξους MasterChefs και τους τρεις κριτές.

Αρχικά ο Άγγελος Τσιγκάκος, που ήταν ο νικητής του Mystery Box, αξιοποιεί τα σημαντικά πλεονεκτήματα αυτής της δοκιμασίας. Ποιον θα ορίσει για αντίπαλο αρχηγό και πόσο στρατηγικές θα είναι οι επιλογές για την ομάδα του;

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς κι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τις δύο ομάδες να συνδυάσουν την υψηλή γαστρονομία και τη φιλοσοφία των μεζέδων, έχοντας τη φωτιά ως αποκλειστική πηγή θερμικής επεξεργασίας, αφού ο ηλεκτρισμός θα απουσιάζει.

Επιπλέον, σε αυτή τη δοκιμασία οι δύο ομάδες οφείλουν να επιδείξουν στα πιάτα τους άρτια τεχνική αλλά και δημιουργική σκέψη. Προκειμένου να αποδείξουν ότι βρίσκονται επάξια στους οκτώ καλύτερους του MasterChef 2023.

Στο τέλος της ομαδικής οι κριτές αξιολογούν την κάθε προσπάθεια ξεχωριστά για την ανάδειξη των νικητών. Έπειτα η ομάδα που συγκεντρώνει την χαμηλότερη βαθμολογία περνά σε διαδικασία αποχώρησης.

Το MasterChef 2023 αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γυρίσματα του τελικού κι έχει απομείνει το τελευταίο επεισόδιο που όπως πάντα είναι live στο πλατό παρουσία όλων των διαγωνιζομένων, των κριτών και των συγγενών τους. Το ζευγάρι του τελικού έχει επιλεγεί και η τελική τους αναμέτρηση θα προβληθεί στις αρχές του Ιουνίου. Ο τελικός θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις και αυτοί που θα αναμετρηθούν για το μεγάλο έπαθλο είναι η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας.

Ο Ηλίας Κιαζόλι θα αποχωρήσει πριν από την τελική πεντάδα, ενώ ο Γιώργος Πορφύρης και η Μαρία Λαζαρίδου θα βρεθούν στις θέσεις 4 και 5 κατά την αποχώρησή τους. Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης θα φτάσει στους τρεις στον ημιτελικό του MasterChef 2023.

Οπότε ετοιμαστείτε για μεγάλες κόντρες, μπηχτές και σπάσιμο νεύρων στο σπίτι του διαγωνισμού, γιατί ο Νίκος Τράκας και η Μαρία Μπέη θα κονταροχτυπηθούν γερά στα επόμενα επεισόδια.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα